anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna all Sunt nou pe TPU si sper ca am postat unde trebuie am o intrebare. de curand m=am indragostit de o fata, e frumoasa, isteata si daca e important e si cantareata, actorita.in fine...primele "cerinte" le indeplinesc si eu.problema ca e mai mare decat mine cu cativa ani.La fetele de varsta mea e altceva cand e vorba de cucerit dar la o fata care e mai mare nu ma prea descurc.Stiu ca trebuie sa fiu eu insumi, dar nu cred ca asta e destul alte, idei/sugestii despre cum sa o cuceresc aveti? Daca ajuta cu ceva eu sunt genu de om care se ataseaza de persoane

Răspuns Câştigător
| JelLy_3370 a răspuns:

Spui ca e cantareata? e najpa asa nu stiu ce sa zicai cum sa t vezi cu ea, ca asa varsta nu conteaza incearca sa vorbesty cu ea ii poti spune ca`ty plk cum canta chesty "linguseri"sa t dai bine ep langa ea sa devenity amik si apoi poate cine stie ai succes eu nu stiu ce sa`ty spun ec ceva dificil dar iti doresc succes:*

3 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ca sa poti avea o relatie serioasa cu ea trebuie sa ii arati cat de matur esti!

Bafta!

| thereforyou a răspuns:

Nu cumva e Hannah Montana?

| maricx a răspuns:

Ok... o sa incerc...ms mult pentru. ajutor, nu e chiar cea mai faimoasa cantareata deci nu voi avea probleme de genu ca e prea rasfatata sau ceva de genu. sper sa ma descurc