| ALICE200 a întrebat:

Am 16 ani iar prietenul meu isi doreste sa sa o facem.....Ne intelegem foarte bine si avem 9 luni de relatie.Ce ma sfatuiti sa fac?

Răspuns Câştigător
| Dэnysh a răspuns:

Iar prietenul tau citzi are? shtii sfatul meu ar fi sa mai ashteptzi oricum imi dau bine seama ca daca o sa vrei o s-o faci indiferent de ce raspunsuri o sa-ti dam noi. la nivel psihic tu deja shtii raspunsul dar totusi eu te sfatui sa ma ashteptzi nu ca esti mica sau ceva de genu simplu mai savureaza din placerea intilnirilor fara sex acele imbratzishari calde acele saruturi pe par pe frunte pe obraz atit de fine si fara intentzii. savureaza clipa aceasta caci pe urma o sa-ti lipseaska caci daca o vei incepe atunci e si normal ca de fiece data cind va veti vedea o so faceti si deja o sashi piarda farmecul aceste intilniri. Crede-ma stiu ce spun... mai ashteapta putin si fii sigura ca daca te iubeste nu va incepe cu din astea " CA DACA NU O FACEM TE LAS,,, sau DOVEDESHTEMI KA MA IUBESHI SHI FA ASTA CU MN"" nu te lasa la aceste ieftine numere Iar daca totul intre voie sincer si adevarat mai ashteapta simplu din motiv ca o sa duci dorul acestor clipe cind era totul serios dar in acelasi timp atit de curat si copilaresc... Mai ashteapta nitel Sper ca tziam fost de ajutor

9 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Daca nu esti pregatita nu o fa. Mai bine asteapta. Vei regreta apoi.

| neutrino a răspuns:

Baiatul propune, fata accepta sau nu. Indiferent de rezultat, baiatul va pleca, fata va plange.

| ynna93 a răspuns (pentru neutrino):

Doamne ai niste raspunsuri.laughing) asa la obiect.

| Burlacu006 a răspuns:

Sincer daca il refuzi s-ar putea sa te paraseasca deci eu zic sa o faci

| Schwarzz a răspuns:

Il refuzi, te paraseste, gasesti altul.

| daniela4853 a răspuns:

Eu zic sa nu o faci.trebuie sa fiti pregatiti amandoi. daca nu intelege...nu e de tine.pastreaza-ti virginitatea pentru cineva care merita

| Didiiiii a răspuns:

Daca chiar va iubiti si crezi ca esti gata sa faci asta fa-owinking

| pinky159 a răspuns:

Bunahappy
Nu iti spun cu rautate sau ceva de genubig grindar esti prea tanara sa faceti dragoste mai asteapta sa faci macar 17 ani puppy dog eyes adica sa aveti si voi un an de relatiepuppy dog eyes sau mai mult...sau poti sa o faci...dar gandeste-te bine, da nu regretipuppy dog eyes cand o sa treaca timpul
Bafta multa>big grin

| Victoria_Alexa_1998 a răspuns:

Daca tu ii spui "Nu", iar el te paraseste..inseamna ca nu merita, dar daca ramane cu tine si te intelege. inseamna ca nu vrea doar sex. Gandeste-te bine!