| AuRiKa45 a întrebat:

Buna am 16 ani si sunt virgina prietenul meu nu crede acest lucru spuneti-mi va rog mult cum i-as putea demonstra fara sa facem sex?

19 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Pai daca te crede e bine daca nu problema lui...ce vrea sa sari pe el sa-i demonstrezi ca esti virgina?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ii dai papucii sa invete sa te respecte

| RAY a răspuns:

Iubitul tau vrea sex nu e asa greu de dat seama, si vrea sa te verifice cica, o vrajeala, o masca a cea ce vrea, in curand te va lasa vei lua pe altu tot aia va vrea ce ar putea vrea un baiat de la una 16 ani nunta, botez, va credeti de 30 de ani la 16 ani minunat

| Dariusuu a răspuns:

El spune asta doar pentru că vrea sex din partea ta aşa că lasă-l să stea pe jar.

Ai grijă de tine.

| Alcyon a răspuns:

Ii aduci certificatul de la ginecolog laughing Pe bune, tipul vrea sa te convinga sa-l lasi sa " te verifice".

| Danysan a răspuns:

Pana la urma eu nu Inteleg de ce Trebuie sa ii arati ca esti. Daca Il preocupa chair asa de mult si vrei sa ii dai peste nas, poti sa mergi undeva si sa il bagi cu nasu acolo sa vada.Ia si satura-te ca nu ma crezi acum esti Fericit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Psihologic eşti virgină, asta e mai important, partea cu fizicul nu prea contează.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Psihologic eşti virgină foarte amuzant

| hummmer a răspuns:

Eterna vrăjeală, pardon, curiozitate.

| WildDream a răspuns:

Simplu...ii dai papucii, iti gasesti pe altu care sa te iubeasca si care sa aiba incredere in tine, ai o relatie frumoasa cu el, ajungeti sa faceti dragoste si pe urma poate sa-l sune pe idiotu asta si sa-i spuna ca erai virgina.

| CatalinLaurentiu02 a răspuns:

Ii arati, asta nu inseamna ca trebuie sa faci sex cu el. El nu are incredere in tine de asta nu crede. Incearca sa ii castigi increderea.

| SebastianCMT a răspuns:

Ii spui frumos ca nu mai esti in asa fel in cat sa creada. Poate sa te si sicaneze cu intrebarea asta numai sa testeze el singur.

| Anitta97 a răspuns:

Il lasi sa creada ce vrea laughing El vrea sa te,, testeze,, laughing Ii spui in fata!,, daca nu ai incredere in mine Pa!,, sau mergi cu el la ginecologwinking

| Hutzy95 a răspuns:

El vrea numaidecat sa faca sex cu tine nu ti-ai dat seama?

| Capriciu a răspuns:

Buna! Daca nu te crede inseamna ca nu te iubeste cu adevarat si vrea sa se culce cu tine tot cei posibil.In orice caz daca vrei sa ii demonstrezi acest lucru poti sa iti faci un certificat la medicul genicolog, dar eu cred ca el nu merita acest lucru.Tu nu ar trebui sa ii deminstrezi ca esti virgina, el singur trebuie sa te creada.Bafta!

| CristinaCtC a răspuns:

Vrea sa faceti sex rolling on the floor

| Kazumi a răspuns:

Ai si tu o stima de sine ce pana mea! Nu te crede e treaba lui! Desparte'te de el, pe bune ca daca de acum nu aveti incredere unu in altu ce veti face in viitor? Frate, suntem fete dar asta nu inseamna ca pot jongla cum vor cu noi.Probabil ca tii mult la el, ma gandeasc, dar nu are rost relatia asta care nu e bazata pe incredere.Sexul este actul suprem de devotament, parerea unui copil de 14 ani....Si trebuie sa faci asta doar daca simti tu nu pentru ai demonstra lui ca ai avut dreptate.

| Cliche a răspuns:

N-ai cum.

| Maxiymflorina a răspuns:

La ginecolog se vede raspunsul!