O sa ai dureri atat de groaznice incat poti intra in soc sau chiar face stop cardiac din cauza socului reprezentat de durere. In plus, organele genitale ti se vor umfla ingrozitor. Eu zic sa anunti politia, ca omul e un pic dereglat si potential periculos.
Ce badaran!
si cum ii permiti sa-ti vorbeasca asa?
stai linistita! a zis asta ca sa te sperie![]()
mai bine iti gasesti pe altul care sa te merite cu adevarat!
L-ai inselat? Daca te prinde cu altcineva? sau de ce? Pfoai, pai ce tu stai
Sincer, esti tare naiva. Cum adica " Ce se poate intampla daca imi face asta?" WTF?! Gandeste-te: indrazneste?! Tu ce esti, de cauciuc, mamaliga? nu ma mir ca te-a facut in toate felurile, si-a permis.
Cu siguranta a zis-o la nervi, dar a fost cel mai bun lucru pe care l-ai putut face: sa te desparti de el.Nu te merita asta e sigur
Pe naiba...
Baietii/barbatii cei mai agresivi verbal sunt cei mai lasi ALIVE. Tu ma crezi ca si daca ( Doamne fereste!) ti-ar face una ca asta cu ardeiu iute pe la vagin, i-ar tremura mana
Si oricum, daca ai fi tu fata rea data viitoare cand se mai gaseste sa vb asa cu tine ( ca o sa mai fie, crede-ma
) ii zici ca faci tu rost de un ardei iute rosu' si i-l bagi in cur la dobitoc si p urma in nas
![]()
Nu te mai speria mai
oamenii astia nu merita timp sa mai pierzi numa gandinu-te ca vai, ce ar fi el in stare si extraordinar, el o facut gaura in macaroana.
Relax... ardeiu' iute inca se foloseste in gastronomie. Daca o ajuns si in Kamasutra, sarim pe ei sa reediteze
Si sa mai si introduca si alte obiecte ale placerii - conopida si bostanu' ![]()
So... Chill
:*
Domnisoara X ( iti pastrezi anonimatu', f bine :* ),
Daca asa stau treburile, si individu asta te amenintza si asa mai departe, e chiar intelept sa iei legatura cu politia.
Mai mult, fa cumva si ia legatura cu ai tai. Poate ca va trebui sa schimbi si yalele la usa ( nu rade, sunt psihopati care iti pot lua amprentele la chei cand nici nu te gandesti CAND sau CINE - asa a facut sora unui f bun prieten de-al meu; si ex'ul ei o tot cauta si a ajuns sa-si schimbe yalele la usa, nr de telefon, id-ul de mess etc)
Tu incearca sa nu mai fi suparata/speriata. Ia legatura cu prieteni buni sau rude apropiate si cere-le ajutorul sau macar sprijinu', iar la dobitocu asta nu-i mai raspunde
Ai grija de tine :*
Pesemne ca te-a iubit chiar foaarte mult daca acum cand v-ati despartit te-a injurat in toate felurile.iti dai seama
.
Faza aia cu vaginu e tare
O fi zis si el sa scape de tine.
Nu ti se poate intimpla nimic, pentru ca nu iti va face asta.(stiu ca no sa te dezbrace fortat)Stai linistita si incearca sa-l eviti, nu te merita daca shia permis sa vb in asa mod cu tine.
CURAJ
Buna iubita! as putea spune idem cami...baiatul are confidenta si si-a permis sa iti vorbeasca asa...
in legatura cu ardeiul.nu iti face nimic...
Data viitoare cand te suna nu ii raspunde si evita-l complet!
Craciun Fericit si multa bafta!
In primul rad fostul tau e un mare nesimtit![]()
![]()
in legatura cu ardeiul iute nu se intampla nimic dar asta demosntreaza cat de... ei bine.prost este(scuze ca sunt asa directa:d). mai bine ingnora-l total si gasesteti altul mai bun care sa te merite.
ai grija de tine si craciun fericit!:*
baieti sunt mistocari rau.
nu mai pune suflet in relatii de la varsta asta.
faza cu ardeiu` pot spune ca e penibila
)
dupa tine... te poate prinde acum iarna sa te dezbrace si sa te de cu ardei iute acolo jos...sauuuu l`ai inselat tu sau din astea
gandeste`te cum te`ai comportat cu el![]()
oricum... tare faza![]()
Vai deci un asemenea baiat care iti vb asa nu merita bagat in seama. Prea violent... mai bine iti gasesti altu si sa te merite. Acuma depinde si cati ani ai, ca daca ai cam pe la14-15 mai bine te pui prima data si inveti ![]()
Dar probabil ca nici el nu e prea mare daca ti-a zis chestia cu ardeiul.
Asa ca da-l incolo si nu-i mai raspunde la tel si fii indiferenta![]()
Bafta!
Wooow eu cred ca toata lumea a inteles gresit intrebarea ei
Pur si simplu` nu cred ca ii este frica de consecinte, ci pur si simplu` intreba ce se intampla daca ajunge cumva ardeiul iute la vagin, adica daca te ustura(cred ca asta se intampla, nu stiu n`am incercat, nici nu sunt foarte curioasa
) sau ceva de genu`, nu? Eu una` asa am interpretat intrebarea ta
, ca nu cred ca ti frica, oricum parerea mea-e un fraier, da`l in palarie
. In fine` tu sa fi iubita:*:*:*!
Sarbatori Fericite!
Credeti-ma... vorbesc serios. Tot acest timp s-a purtat decent cu mine adica atunci cand se enerva spargea ceva sau lovea ceva dar pe mine nu m-a batut sau nu m-a pocnit. Dar e o fire cam razbunatoare. Credeti-ma nu i-am facut nimic. poate a inteles el ceva gresit dar acum sunt foarte infricosata pentru ca sunt singura acasa ca ai mei sunt plecati in strainatate si nu vreau sa patesc nimic va dati seama
ce sa ma fac?
Se pare ca nu prea ma ia nimeni in serios. Ca fata sunt foarte speriata. Azi am fost la politie si am depus plangere pentru hartuire pentru ca tot ma suna si ma ameninta ca vine cu tiganii peste mine si o sa dispar ca elodia. Sper sa ma lase in pace acum ca am fost la politie.
Nimic... A spus asta ca sa te sperie. Dar presupun ca nu o sa faca asta! Imi pare rau ca ai avut o asemenea despartire
.
XOXO
Te cam ustura,
ascultama
incearca sa iti ceri scuze.sa nu tot continuati injuranduva. daca nu merge, sa nu il bagi in seama. te va ierta si poti redeveni prieten cu el.atunci vei putea avea o noua relatie
Vad ca is numai mistocari pe aici da gandeste-et daca iti da cu ardei iute la **** o sa te usture nasol de tot eu zic sa chemi politia sau o firma de bodyguarzi daca esti singura acasa
anonim_4396 întreabă: