Iti spun o chestie foarte sigura: ejacularea in afara nu creste protectia contarceptivelor. In sensul ca oriunde ar ejacula, daca nu folositi prezervativ si folosesti contraceptive, protectia e in jur de 99, 5%. Asa ca nu ai absolut nici un motiv sa faci ceea ce faci (doar lipsa de informatie).
Am citit mai jos si vreau sa spun clar:
- daca iei corect contraceptive si ejaculeaza in vagin: risc de sarcina 0, 5%.
- daca iei corect contraceptive si ejaculeaza in afara vaginului: risc de sarcina 0, 5%.
Nu este nici cea mai mica diferenta. nici macar 1 la un milion.
Nu te mai certa cu el degeaba. Daca iei tabletele conform prospectului nu ramai insarcinata.
E mai bine sa faci sex numai cu cine esti casatorita, care isi asuma ca la o adica devine tatal acelui copil.E firesc sa fii nelinistita, cata vreme el nu-si ia nici un angajament, la urma urmei riscurile le suporti tu. Si 0.5 % nu e un risc neglijabil, sunt 365 de zile pe an.
Eu iti zic sa stai linijtita ca doar pentru asta le iei pastilele uite eu timp de 1 an am facut.o si fara prezervativ bine c nu si.o dat drumul in mine ac ca iau pastile de o luna si ceva lasa.am fost la doctor si mi-a zis ca n am cum sa raman insarcinata daca iau pastilele corect tot yasmin iaueste f important si s mergi s te speli imediat dupasper ca te-am ajutat:*
Eu iau de 2 ani...niste anticonceptionale numite harmonet, nici nu auzisem de ele, mi-a fost foarte frica, nu erau renumite si asta ma nelinistea mai tare dar cu prietenul meu langa mine si cu incurajarile "orice s-ar intampla o sa fie bine gasim o solutie impreuna" si cu acordul ginecologului garantat am zis hai ma sa vad si acum dupa 2 ani sunt bine mersi, imi merge f bine.Nu am avut nici macar o problema. Sfataca ti le-a recomandat ginecologul pe baza unui control, Daca esti in stare sa le iei exact asa cum trebuie(fara sa uiti vreo seara de ele), NU ESTE NICI O PROBLEMA! bafta
Avort voi stiti ce inseamna avort-uitati-va pe internet copii avortai.Doamneee poti pastra copilul daca apare vreo sarcina si il dai la un ofrfelinat sau la o familie care nu poare avea copii... AVORTUL INSEAMNA MOARTE adica cu ai fi tu un/o CRIMINALAsa va zic ceva nu cred ca var placea sa stati intr-o camera unde a murit cineva... nu cred ca var placea daca ati afla ca ati stat in pantec dupa ce mama voastra a omorat un copil acolo ii foarte trist si ganditi-va inainte sa spuneti cuvantul avort! despre intrebarea ta anticonceptionalele daca le folosesti cum trebuie ajuta dar cel mai bine du-te la un ginecolog sa fii sigura DAR ITI zic AVORTUL NU E O SOLUTIE
Nu iti fa griji daca ai respectat prospectul nu se poate intampla nimic plus ca el nici nu a ejaculat in interior nu te teme. İn caz ca apare vreo sarcina e indicat sa faci avort deoarece esti prea tanara pentru un copıl plus ca nici prietenul tau nu isi doreste asta. Mult noroc.
Ma refeream... daca isi da drumu in mine...sunt sanse destul de mari sa raman gravida?
anonimca2013 întreabă:
Amaliaaaalala întreabă: