Da-l incolo, nu trebuie sa-ti pese de asa ceva... cel mai probabil e un raton. poate si-a pierdut interesul cand ati facut planurile alea de vacanta, poate s-a plictisit, chiar si parintii pot fi o durere intr-un anumit loc dar putin probabil sa fie asta
Draga mea...sunt intr-o situatie asemanatoare...Eu am stat cu unul 2 saptamani si aflu abia ieri ca el s-a intalnit cu mai multe in felul asta, desi imi ceruse sa ii fiu iubita...
Ignora-l...asta am si eu de gand sa fac.Pare greu acum dar crede-ma, peste ceva timp o sa razi cand o sa iti amintesti
Nu il cauta tu, daca te cauta el bine, daca nu nu! Urmeaza-ti ratiunea si nu inima.Inima te distruge daca te iei dupa ea.Ai incredere in tine, mai sunt baieti pe lumea asta
Si'a atins scopul...adica...asa sunt unii baieti... le place ca fetelor sa le placa de ei... poate ca nici nu i se pare simpatica o fata... dar se simte bine daca acea fata se uita dupa el...ca asa sunt baietii... cel mai bine ar fi sa nu-l mai cauti...
Te a pacalit si tu te ai indragostit prea repede. acum lasa timpul sa rez nu mai plinge .sunt si alti i doar nu ai 60 de ani mai ai timp sa te mariti traieste ti viata ok pa
Probabil o fi aflat ceva urat despre tine, nu stiu cred ca ar fi bine sa vorbiti
Probabil se simte jenat de ceva... era ceva serios... pacat ca se termina aici your love story... incearca sa il gasesti si sa porti o conversatie face to face... trimiteati mesaje din ora in ora? eu sunt sigur ca tu il cautai... oricum incearca sa dai de el face to face
Salut...problema ta ar putea avea mai multe explicatii cred! Sa pui capat unei relatii dind bir cu fugiţii...nu este intocmai decizia corecta... şi daca zici ca era incintat de relatia voastra...ba chiar a vorbit si cu parintii despre voi...nu cred ca ai fost ceva trecator pentru el.Probabil niste incertitudini l-au determinat sa faca acest lucru. A vorbit cineva urit la adresa ta...sau daca exista persoane care te invidiaza...ar fi putut incerca sa va indeparteze. Sfatul meu este sa ceri o explicatie de la el.Insista pina vei da de el. Cel putin atit iti datoreaza. Un baiat care incheie o relatie intr-o asa modalitate... poti crede doar lucruri urite despre el...si daca nu va avea nici un raspuns concludent...sa stii ca nu te merita! Desigur ca ar trebui sa iei in calcul si personalitatea lui. Daca ati prietenit trebuie sa-i cunosti caracterul si astfel sa-ti dai seama daca chiar e o persoana care fuge de responsabilitati.Astfel vei gasi raspunsul.
Buna! Asa am patit si eu, totul era bine si frumos, parea ca ma iubeste, era atent imi aducea flori si deodata nu mi-a mai raspuns la telefon si nu stiu de ce chiar nu stiu. A trecut 2 luni alaturi de el si era asa de bine si niciodata nu ma gandeam ca o sa imi faca asa ceva. Nu cred ca il iubesc, dar ma doare ca s-a terminat asa ca as fi vrut doar o expicatie si ii respectam decizia, dar se pare ca acesti oameni nu au sentimente.Ma obisnuisem cu el, dar nu stiu ce s-a intamplat de a reactoinat asa, chiar nu stiu.Trebuie sa uitam chiar daca e dureros.Eu inainte de asa am avut o relatie de 3 ani si l-am iubit enorm si acum il mai iubesc si nu acceptam pe altcineva in sufleteleul meu si cu toate astea ne-am departit frumos si am ramas prieteni pentru ca nu era posibil o relatie intre noi si tousi dupa un an de zile am intalnit acest baiat care dupa 2 luni de relatie nu mi-a mai raspuns la telefon si chiar nu stiu de ce. Poate e mai bine ca s-a terminat acum si nu mai tarziu.Asa ca fi increzatoare si mergi inainte ca acesti oameni nu stiu ce vor de la viata si cu siguranta o sa aiba mult de pierdut daca fug asa pur si simplu si le este greu sa dea o simpla explicatie si cu singuranta aceste persoane nu ne merita si nu uita ca viata merge inainte.
Sti ce vrea el sa faca de fapt? Sa fie indiferent cu tine.ca sa iti pese mai mult de el si sa il iubesti mai mult... dupa ce nu v-a mai fi indiferent cu tine...fi tu indiferenta cu el sa vezi cum o sa fie dupa aceea. O sa fie mult mai bine o sa te pretuiasca mai mult... Dar vezi sa nu exagerezi cu indiferenta!