| Tudoritaaa a întrebat:

Bună,am făcut sex în perioada fertilă de mai multe ori cu iubitul meu, fără să îsi dea drumul în mine! Dupa fiecare contact sexual s-a spălat a urinat și am luat pauze, însă pe data de 28 octombrie spre 29 având ovulația pe 29 am făcut dar am procedat la fel! Pe 1 după o partidă mai violentă mi-a curs foarte puțin sânge aproape ca o mică pată și cred ca e de la implantarea embrionului! Ce credeți imi este foarte frică!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Frica de ce? Te-a violat s-au batut?
Odata ce ai facut sex de buna voie, nu ai de ce sa te plangi sau sa afirmi ca ti-ar fi frica acum, dupa ce ti-a si placut...
Sigur ca sunt sanse de sarcina, mai ales in plina perioada fertila.
Fa un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala!

| lpavel a răspuns:

Violent sau nu sanse sunt sa ramai insarcinata daca ati facut-o neprotejat! Fa-ti un test de sarcina dupa 1-2 saptamani si vei fi sigura, asa noi ne dam doar cu parerea, nimeni nu-ti poate spune exact daca ai ramas insarcinata sau nu!

| Solane a răspuns:

Acum ti-e frica? Prezervativul costa mai putin decat tigarile si ce mai consumati voi.
Pe 1, adica azi? Peste doua saptamani mergi la un laborator si fa un test de sarcina profesionist.

| GygyDuru a răspuns:

''s-a spălat a urinat '' Wow! Cool.

| OanaMaya35 a răspuns:

Uau! Ce destepti va dați toți! De ce o judecati si ii vorbiți urât in loc sa ii dati un sfat? Stiam ca pentru sfaturi e acest site. Urât din partea voastră!
Draga mea, data viitoare foloseste protectie ca sa nu mai stai cu acest stres. Si niciodata nu mai fa sex neprotejat mai ales in perioada fertila, oricat de mare ar fi dorința. Adu-ti aminte prin ce stres treci acum. Daca urineaza sau se spala nu exclude posibilitatea sa rămâi. Intr-un milimetru de lichid seminal sunt milioane de spermatozoizi. Un test de sarcina se poate face si după 7 zile de la contact. Sper ca esti bine!