| mirunaaa96 a întrebat:

Buna,am nevoie de ajutor. Ieri m-am despartit de prietenul meu pentru ca dupa ce ca se comporta cu mine in ultimul hal pe alte motive,am si aflat ca se vedea cu alte fete,facea si sex cu alte fete,pe mine ma mintea ca se pune sa doarma si pleca unde apuca. Nu l-am crezut asa deloc,in fine faza e ca dupa toate astea chiar mi-e greu fara el,m-am obisnuit sa vorbim in fiecare zi,parca as vrea sa il vad dar stiu ca nu am de ce. Ce sa fac? Vreau sa spun si ca nu prea a fost de acord sa ne despartim,adica nu a fost ceva de genu " a cum vrei tu,decizia ta ", s-a mirat ca am facut-o pentru ca el stia ca il iubesc si as face orice pentru el, nu prea vroia.

14 răspunsuri:
| kandaraki a răspuns:

Uita-l, pe pamant sunt mulioane de baieti

| minrest a răspuns:

Bine ca ai scapat. Iti trece in timp. Bravo tie ca ai demnitate si Dumnezeu sa te ajute.

| Totenn a răspuns:

De ce te opresti la el? e liber poate sa faca ce vrea el, la fel si tu oricum totul se intoarce, "nu fa cu nimeni ce nu ti-ai face tie".
Sper sa gasesti un tip sa te iubesca happy

| mihai69 a răspuns:

Bine că l-ai lăsat! Bravo!
Acum, ca să nu te plictisești, n-ar fi rău să mergi la medic pentru analize, dacă zici că umbla din floare-n floare. Nu se știe niciodată de unde sare vreo boală, mai bine te ferești!
În rest - filme, lectură, sport sau excursii. Sau (și mai util) o activitate de voluntariat gen îngrijit persoane fără posibilități, sau animăluțe la centre ale fundațiilor de protecția animalelor etc.

| corbulalbrosu a răspuns:

De ce ai mai ramane alaturi de unul care nu te respecta, care te minte si te inseala. Decat cu unul asa ca el mai bine fara, lumea e plina de barbati si printre ei se asfla unul care chiar te merita. Respecta-ti decizia, si nu ceda.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Probabil ca avea unde sa traga. L-ai dezamagit. Uita-l si lasa-l dracu'.

| Doub a răspuns:

Asta-i viata.

| theos1 a răspuns:

La cum zici ca se comporta cu tine plus ca te-a inselat, cat de naiva sa fii sa te gandesti sa ii mai dai o sansa? A facut-o odata, o va face si a doua oara.
Daca vre te ajut eu sa treci mai usor peste despartire, vad ca suntem de-o varsta. laughing

| Octa00 a răspuns:

Nu are rost sa te consumi pentru orice golan. Lasa-l in plata Domnului. Fetele merita respect, nu bataie de joc. Tu nu esti gunoiul lui. Cauta pe cineva care te-ar iubi cu adevarat. Meriti mult mai mult

| Dariusuu a răspuns:

Foarte bine ai făcut.Ai uitat cum este să fii iubită, sau ce? În tot acest timp tu ai trăit în minciună.Şi să nu începi să-mi scrii că te iubea pentru că nu e aşa. Dacă iubeşti nu te culci şi cu alte fete pentru că vrei să eviţi durerea meschină de care ai putea suferii.

În viaţă pierdem lucruri ca să câştigăm altele. Data viitoare fii mai atentă şi încearcă să-i citeşti ca pe o carte deschisă.

Sănătate draga mea.

Răspuns utilizator avertizat
| Neuronul a răspuns:

Stupid! O.o
De ce ţi-ar fi dor de un tip care te înlocuia cu oricare altă femeie?
Care te minţea şi se folosea de vulnerabilitatea ta faţă de el?

| Emilian65 a răspuns:

Daca iubitul tau te inseala cu alte fete, foarte bine ca te-ai despartit de el. Gaseste-ti si tu un prieten care sa te iubeasca cu adevarat.

| mihaicelsfant a răspuns:

Toti iti zic sa il uiti dar nu potitonguesi e am patit la fel cu fosta. Trebuie sa nu mai te uiti la poze cu el sau ceva ce iti aduce amintesad cauta pe cineva cu care sa vorbesti. Poate sa da iar la tine tu trebuie sa te gandesti daca il ierti sau nutongue la mine au trecut 4-5 luni si inca mai tin la ea deci nu-i asa usor cum zic toti