Sa iti fie rusine. Daca eram in locul fetei aleia nu mai aveai par in cap. Nu fi nesimtita sa-i desparti. Asteapta sa se desparta el de ea, apoi il cauti iar. Rupe legatura cu el!![]()
Baieti sunt garla! Sunt de 3 ori mai multi decat femei pe Terra.
Eu cred ca nu e bine sa te bagi intre ei...
Tie ti-ar conveni sa ai prieten si alta fata sa-si petreaca timpul cu el
?
Nu stii ca " Ce tie nu-ti place, altuia nu face?"
Baieti sunt multi. De ce tocmai pe el?
De ce vrei sa-i desparti?
Incearca sa lamuresti cu el, ce statut ai in viata lui.
Puteti ramane prieteni/amici. Nimic mai mult.
Stii, roata se intoarce. Daca i-l iei acum, mai tarziu alta s-ar putea sa ti-l ia, atunci cand tu tii la el.
Succes in a lua decizia corecta :*!
Noi credem ca gagica-sa a fost ocupata si ca sa nu se plictiseasca a stat cu tine.stai linistita, cum spuneai, a fost un film!
Deci, stati sa va explic cum stau lucrurile, l-am cunoscut in februarie, am vorbit cu el, am iesit. Nu sunt adolescenta si nici el. Dupa un timp imi spune ca si-a facut o iubita, am crezut ca sunt eu acea iubita... dar m-am inselat... el imi povestea multe lucruri despre el si despre familia lui, plus problemele pe care le are. Vorbeam pe mess ore, iar la intalniri stateam cate 5 ore. Ne simteam bine impreuna.Dar cand a inceput sa imi spuna ca pe aia a cunoscut o prima data, si daca ma cunoastea pe mine prima eram cu el, am inceput sa ma enervez, pentru ca eu nu stiam de tipa aia. Decat atunci cand mi a zis ca si a facut iubita. Bun. El ma mai cauta eu nu prea. Eu i-am zis ca am crezut ca o sa fiu cu el, stie ca mie imi place de el. Ultima data a fost asta intalnirea de acum cateva zile in care mi a trimis mesaj dupa ce ne-am despartit ca s a simtit foarte bine. In timpul iesiriilor noastre nu a luat discutie despre tipa cu care este el. Culmea e ca eu i-am zis ca nu imi place de ea, ca am vazut o intr o poza, si ca nu are nimic feminin in ea, si el ma aprobat, mi -a dat dreptate. A zis ca mai bine era singur, ca numai el trage de relatia pe care o are cu fata aia. Eu i-am zis ca ar fi bine sa se desparta de ea, dar el a zis ca exista sentimente si ca tipa nu cunoaste dragostea de mama, pentru ca a fost abandonata de mica de mama ei. Eu i-am zis sa inteleg ca stai din mila? El a zis nuuu. Acum eu nu stiu ce sa inteleg, de ce a preferat sa iasa cu mine in ziua cand el a luat un examen important si nu a iesit cu ea, pana la urma era normal sa iasa cu iubita lui. Mi-a zis ca e prea fericit.
Nu se stie!
Daca are iubita sunt slabe sanse!
Dar uite cum poti afla daca te palce:
a.Il intrebi
b.Pui pe cineva sa il intrebe
c. Dupa semne
UIte cateva semne pe care le dau unii baieti:
• Nu poate să te privească în ochi şi se bâlbâie atunci când vorbeşte cu tine.
• Obişnuieşte să stea lângă tine la ora de mate şi "din greşeală" îţi atinge picioarele pe sub bancă.
• Roşeşte atunci când picioarele lui le ating pe ale tale.
• Te ignoră atunci când prietenii lui sunt prin preajmă. Însă nu o lua personal. Face asta pentru ca ceilalţi să nu-şi dea seama că te place.
• Încearcă să spună tot felul de bancuri ca să te facă să râzi.
• Poartă acea bluză verde care se asortează cu ochii săi atunci când ştie că se întâlneşte cu tine. Iar când îi faci un compliment, minimalizează intenţionat: Ce? Chestia asta veche?
• Îţi cere numărul de telefon şi te sună / iţi dă un SMS atunci când promite că o va face.
• Îţi dă şi ţie una dintre căştile de la iPod în drum spre casă.
•...şi te lasă să treci peste Green Day pentru a ajunge la chestiile pe care le-a pus pe iPod special pentru tine.
• Ascultă cu atenţie ceea ce spui şi nu îşi aruncă privirea către alte fete de lângă tine.
• Uită-te în ochii lui. Dacă pupilele sale se lărgesc înseamnă că este îndrăgostit lulea de tine. Dovedit ştiinţific!
• Face glume pe seama ta sau încearcă să te enerveze. Vrea să îţi atragă atenţia – cu orice preţ!
Desi dac adecat acum sia petrecut "filmul" cu tine sunt sigura ca te vede decat ca pe o amica!
Ori te percepe ca pe o amica, caruia ii poate spune multe lucruri care s epetrec in viata lui, si ii place sa se distreze cu tine, ori simte ceva pentru tine, dar asta va dovedi edcat cand se va desparti de iubita sa si-ti va spune tie in fata sau ve-i auzi de la altii ca s-a despartit de ea pentru tine.
Eu spun sa mai astepti, sa vezi reactiile lui.
Succes! ![]()
Săraca fată... Egoist din partea ta să îi desparţi. Nu ai avut nicio dezamăgire în dragoste? Nu fă asta, Dumnezeu te va pedepsi. Oricum relaţiile la vârsta asta nu durează.