| Tmcn a întrebat:

Am o situaţie,dau fundă şi voturi. Deci s-a iscat un conflict în grup şi sunt prinsă la mijloc. Fiind prietenă din copilărie cu persoana care e vinovată mai mult decât restul, am ajuns să-i mint pe restul ca să o "scot". Azi a fost chiar nasol că m-a băgat în ceva în ce nu aş fi vrut să mă bag. L-am minţit şi pe prietenul meu şi doar cu noroc pot scăpa din asta, adică să nu afle. Problema e şi că îmi vine să-i las pe toţi baltă, m-am săturat să fiu prinsă la mijloc, toţi să mă caute şi să mă implice în conflict, fiecare ţine sine şi îmi ajunge, nu vreau să mai aud de niciunul dintre ei. Habar nu am ce să fac, prietena mea e posibil să plece cât de curand din ţară şi s-ar putea să nu o văd luni bune, chiar şi un an, şi cu prietenul meu sincer nu nu ştiu cât o mai ducem aşa, ne distanţăm şi supărăm din toate prostiile. Am noroc că în câteva luni mă mut.dar până atunci.ce ar trebui să fac?

Răspuns Câştigător
| Alicezzz a răspuns:

Eu sunt de parere ca daca cineva greseste sa isi asume greseala, nu sa apeleze la tot felul de tertipuri ca sa iasa ea si sa implice pe alti! Eu stiu ca o prietenie adevarata se bazeaza pe adevar si sinceritate! Daca tu ai mintit pentru ea ai facut asta din prietenie dar gandeste-te la consecintele pe care le poti avea din cauza ei?! te-ai gandit? Chiar daca adevarul doare, doare acum dar mai tarziu iti v-a multumi! Te intreb daca tu crezi ca si ea ar fi mintit pentru tine ca sa te,, scoata,,?! Gandeste putin la rece si vezi daca se merita! Poate chiar influenta prietenei tale asupara ta, poate asta l-a si distantat pe iubitul tau de tine! Tu incerca sa lupti pentru relatia ta cu el! Iar ea daca este o prietena adevarata isi asuma greselile si nu te mai implica pe tine in problemele ei. Bafta happy

9 răspunsuri:
| iubesc a răspuns:

Adevarul tot iese la iveala, infranta-l.

| h3r a răspuns:

Să-ți recunoști minciunile.

| hummmer a răspuns:

Spune-i prietenului adevarul, decat sa afle el.

| Larisssaa a răspuns:

Spun-i adevarul prietenului tau. N-are rost sa-l minti. O sa afle singur, si atunci o sa iasa mai naspa.

| Pimpux a răspuns:

Ce prieten e acela care te baga in ****?

| Blu3Smyle a răspuns:

Crede-ma nu e bine sal minti daca e un conflict intre prietenul tau si prietena ta happy e delicat daca nu vrei sai pierzi...nu e bine sai minti mai bine spune-le ca nu-i mai ajuti pe nici unul poate se supara pe tine dar o sa te ierte si eu am fost intro asemenea situatie tongue.Succes!

| OanaRalucaPorumb a răspuns:

Ar fi mai bine sa ii spui prietenului tau adevarul, si sa ii explici situatia. Daca iti vei cere scuze sigur te va ierta.

| Virguliță a răspuns:

Spune-le la toți, înafară de prietenul tău, că nu mai vrei să mai ai vreo legătură cu conflictul acela, iar prietenului tău spune-i adevărul. Mai bine dă totul pe față decât să se ajungă și la mai rău.

| Zadie a răspuns:

Spune-i prietenul tau adevarul ca sa nu-ti strici tu relatia si roaga-l sa pastreze confidentialitatea fata de ceilalti.