| kid_3717 a întrebat:

Am si eu o poveste din care rezulta o intrebare la care as vrea sa raspundeti, pentru ca am nevoie de ajutor:X.
Acum un an am intalnit un baiat dragut dar cu un an mai mic el 12 eu 13.Imi place putin de el dar nu i-am dat atentie.PSs:tin sa precizez ca suntem in aceias scoala.
Ei si in acest an ne-am intalnit din nou si culmea clasa lui s-a mutat lnga a noastra.Si ne vedem zilnic.Doar ca de aceasta data sunt indragostita de el pana peste cap! Din cate am inteles el stie cine sunt si am fost si la cateva meciuri deale lui.Partea proasta este ca el este putin cam copil si nu stiu cum sa il abordez.
Sunt absolut convinsa ca si-a dat seama ca imi place de el si tind sa cred ca si el ma place sau este macar este interesat pentru ca mereu cand ma vede ca ies pe hol iese si el, daca ies afara iese si el, si privirile noastre se intalnesc adesea.Sunt mai multe motive pentru care cred asta dar nu le mai enumar.
Acum intrebarea mea ar fi urmatoarea"Credeti ca ar trebui sa il abordez eu prima sau sa ii mai las timp sa vina el la mine?"Pentru ca de multe ori m-am gandit sa ma duc la el doar ca nu as dori sa par disperata si mai ales ca asa cum am mai spus el este putin cam copil si imi e teama sa nu ma ia in ras.
Va rog sa ma ajutati!kiss
Va multumesc anticipatlove struck
Promit fundita la cel mai explicit raspuns.

Răspuns Câştigător
| Codrutsa a răspuns:

Buna. happy mai asteapta cateva zile si observa daca iti da mai multe atentie ca inainte. intai imprieteneste`te mai mult cu el. si vorbeste cu el si vezi daca e atat de copil cum il consideri tu sau nu. vorbeste mai mult cu el. are doar12 ani. poate ii este rusine sa faca el primul pas. incearca tu. si daca nu iti iese si te ia in ras incearca sa vorbesti cu el sa nu spuna nimanui happy. succes! love struck

4 răspunsuri:
| Marijuana a răspuns:

E putin cam copilchatterbox mah fata tu cum esti la 13 ani? Esti matura?

GO ON!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda... abordeaza-l tu prima. poate el este timid si ii e rusine sa iti vorbeasca.nu cred ca te va lua in ras. daca va vedeti des salutal intreaba-l ce face ce note a luat la test etc. incearca sa comunici cu el. si in timp spune-i.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da abrdeaza-l tu prima

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E sunt id meu dani.sucaruu am 14 ani si sunt din buc si cartierul giulesti si ma cheama danut dai add si mai vb pup