Pai... sa stii ca e posibil sa spuna adevarul! si mie mi se intampla sa nu pot sa ies. dar prietenul meu ma intelege si asa ar trebui sa faci si tu cu ea! daca a fost afectata de despartire inseamna ca isi dorea cu adevarat sa fie cu tine, dar daca nu si a cerut scuze si nu parea afectata inseamna ca vroia sa scape de tine!
mai bine discuta cu ea si spune i ca vei intelege daca nu are chef sa iasa... dar vrei doar sa stii adevarul! sunt sigura ca si tu ai momente cand nu ai chef sa iesi cu ea. succes!
Dani iubita ta te iubeste? pentru ca eu din ce am inteles aici vad ca doar tu esti cu inaintarea de fiecare data, adica o inviti mereu in oras si plus de asta te refuz prin a gasi diferite motive, chiar nu ti se pare putin ciudat? sa nu fie ceva la mijloc intre ea si altcineva? te-ai intrebat? informeazate pentru ca nu vei sti niciodata daca vei lasa lucrurile sa ramana asa, tu acum nu sti ce sa faci ai vrea sa te impaci cu ea dar iti este frica sa nu te ia drept fraier din nou, pai sfatul meu e sa afli mai multe ce este cu adevarat sau ce a fost de s-a ajuns sa va despartiti si daca se mai merita sa ii mai dai o sansa la prietena ta.
Pai daca tot amana asa, iti dai seama si tu ca ceva nu e in regula cu ea...
Eu consider ca ai facut bine ca te-ai despartit de ea, dar, treci mai departe! Next!
O persoana care cauta scuze e de nimic...Iesi cu prietenii, fetele, si o vei uita repede.
Mult succes!:*:*:*
Si eu faceam la fel. Si faceam asa pentru ca nu vroiam sa ma intalnesc cu el
. Dar eu am hotarat sa ma despart de el pentru ca nu merita sa'mi bat joc de el.Acum nu stiu ce sa zic. Poate zicea adevarul poate nu
Hmm, printr'o situatie asemanatoare am trecut si eu, in schimb eu nu m-am despartit, am asteptat inspre mai bine, si asa trecuse un an si ceva, si s-a terminat subit.
Cu rabdarea treci si marea, dar daca ai avut curaj sa te desparti de ea, inseamna ca ai curaj sa accepti si pe altcineva. Poti respira si fara ea, trust me, trebuie sa o inlocuiesti cu o alta ea
Exact asa e si la mine doar ca el pe mess spune ca ma iubeste si din astea
Deci dani. tu nu i-ai cunoscut parinti zici? Si ca gaseste scuze stupide. uite, vorbesti cu o fata. poate ca nu vrea sa afle parintii de tine.Eu am un tata foarte bun dar nu m-ar lasa sa umblu dupa baieti decat la varsta de 20. iar mama mea... e foarte rea! M-am apucat sa -mi spal singurica hainele si s-o enervat si m-o facut in toate halurile.Intelege ca poate pe ea n-o lasa sa fie cu cineva
RAY întreabă: