| nupunnumeokkk a întrebat:

Bună! Am un iubit, în fiecare lună sărbătorim prin gesturi simbolice data în care ne-am cunoscut. Însă am rămas fără idei, mă puteți ajuta?
Am epuizat opțiunile (mers la prăjitură, gătit pentru celălalt, brățări cu numele noastre, fotografii in rama,imprimeuri, mers la teatru /film acasă, ieșire în parc,picnic, salată de fructe, cina romantica la lumânări, baie împreună, bulbi de flori, etc )
Toate acestea au fost făcute, ce as mai putea adăuga? Rog idei care să nu conțină nopți petrecute împreună, asta e altceva. Mulțumesc anticipat!

9 răspunsuri:
| Colericul a răspuns:

Faceți sex într-o pădure, sau pe o banca. Puteți merge și la Cinema,la MARE,sa călătoriți în localități noi,vizitați locuri ce nu le-ati vizitat,puteți merge la munte,cabane la ștrand termal pana se deschid ștrandurile.
Puteți merge la sala de fitness, la concerte, picnic, la biserica, la masaj. Sau sa aveți un hobby comun gen ping pong, tenis, fotbal sa jucați șah, sau alte jocuri.
Puteți sa va faceți un tatuaj cu inițialele numelor voastre.

| nupunnumeokkk explică (pentru Colericul):

Mulțumesc de idei! Însă la sex m-am referit atunci când am spus "fără idei care să conțină nopți petrecute împreună". Asadar, nici vizitele nu le putem face. Dar apreciez.

| ania a răspuns:

Daca relația voastră e explicit in vederea căsătoriei e foarte frumos altfel e oricum pierdere de vreme.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

E frumos ca sarbatoriti.
Cel mai important e sa va dedicati acea data unei intalniri. Voi 2 la o intalnire, o data pe luna, intr-o zi speciala.
Va puteti transforma stilul de viata datorita acelei iesiri: renuntati sa mancati zilnic la fast food, dar iesiti la un restaurant bun o data pe luna. etc. Asta va face ziua cu adevarat speciala.

| nupunnumeokkk explică (pentru ania):

Apreciez răspunsul tău. Însă consider că dacă vrei să ajungi cu cineva la acel nivel, e necesar să depui efort, să vă faceți surprize, să vă bucurați de viață împreună și să vă arătați unul altuia cât de mult prețuiți fiecare clipă petrecută împreună. Nu ai de unde să știi dacă veți rămâne împreună pentru totdeauna, dacă vă veți căsători sau dacă viața vă va purta pe același drum. După părerea mea, faci fiecare clipă să merite. Nimic nu e "pierdere de vreme". Nu m-aș căsători cu cineva care crede asta. Florile nu trebuie iubite, ci udate.

| nupunnumeokkk explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Da, ar fi frumos. Mulțumesc pentru idee!

| VoidEternal a răspuns:

Nesustenabila pe termen lung strategia asta. Draguta, dar nesustenabila. Dragostea se poate demonstra si fara gesturi specifice, se simte si din felul in care te uiti la cineva. Prea multa nevoie de validare poate duce la banuieli de nesiguranta.

| nupunnumeokkk explică (pentru VoidEternal):

Bună! Nu este nicidecum vorba de asta, noi doar facem gesturi drăguțe unul pentru altul, fără vreo obligație sau vreo nevoie de validare. Iar din moment ce am cerut idei, mă așteptam să primesc asta ca răspuns, nu sfaturi necerute sau răspunsuri redundante. Dar mulțumesc oricum.

| VoidEternal a răspuns (pentru nupunnumeokkk):

Poti controla ce vrei sa ceri dar nu poti controla in cazul asta ce primesti. Cand postezi pe o platforma publica iti asumi ca primesti si sfaturi necerute, cealalta varianta fiind sa te multumesti cu gandurile tale.

Nu stiu cat aveti impreuna dar care e planul de acum inainte? Sa ceri periodic de la straini care nu te cunosc nici pe tine nici pe iubitul tau idei de gesturi care ar trebui sa fie intime si personale? Cat timp vrei sa faci asta? Eu doar ti-am sugerat sa gasesti o varianta mai sustenabila de a-ti demonstra afectiunea. Ca ai ochi de vazut sau urechi de auzit depinde doar de tine.

Apreciez insa ca ai multumit, politetea mai conteaza inca.