E doar un "text" pentru a se desparti de tine. Ce intelege el prin "incompatibili sexual"?
Cel mai bine e dacă respecti planul Creatorului si nu mai faci sex fara casatorie.
Sigur nu are rost.
Îmi pare rău să o spun, dar individul a obținut ce-și dorea.
Eu tind mai mult sa cred ca el isi dorea altceva de la tine sau si-a format o altfel de parere despre tine, unde cu timpul a vazut ca nu era tocmai cum credea si s-a razgandit sau a gasit intre timp pe altcineva, nu vom stii niciodata adevaratele intentii.
Aveti 30+ de ani, sa fim seriosi si cei tineri ce au relatie la distanta tot se intalnesc cumva, noi trecuti de o varsta detinem o masina pentru a ne deplasa, sa spui ca e problema de distanta nu este real ci doar un pretext.
Legat despre incompabilitate sexuala. daca nu cumva era cu barbati nu vad de ce ai aduce in subiect asta, poate in anumite cazuri barbatul este mai rezervat de a vorbi orice despre subiect fiind unul tabu, dar evident ca tu cunosti mai bine ce ati discutat.
Daca simti ca este omul potrivit si ca puteti cadea la un comun acord legat de a vorbi liber fara a va ascunde intentiile sau nevoile la spate, atunci incearca sa discuti cu el in limite rezonabile, el e barbatul, el ar trebui sa te impace si sa faca orice pana la urma daca chiar te doreste.
Ai cam găsit singura raspunsul...
Nu are parte de sex si nu mai vrea nimic cu tine, scurt si la obiect, da l-ai sprijinit in toate, dar nu si sexual, acolo e cam punctul sensibil la bărbați.
Si eu am fost 2 ani cu o tipă si am zis sa am răbdare ca ba virgina ba frica ba ca nu stie, si am zis gata renunț ca dupa 2 luni sa faca sex cu un golan...
Asta e, eu am fost prostul...