anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aseara ma harjoneam cu prietenul meu si l-am lovit destul de tare din greseala. i-am zis."ai vrut o nebuna langa tine, acum trebuie sa ma accepti asa cum sunt". la care el raspunde: "ok, dar si tu trebuie sa ma accepti asa cum sunt, ca imi fug ochii". stie ca ma deranjeaza lucrul asta foarte tare.tot timpul se intampla.ma tine de mana dar se uita la alte femei, e dureros lucrul asta, fetele stiu ce vorbesc.ma iubeste foarte mult, mi-a dovedit-o de milioane de ori inca de la inceput, acum locuim impreuna face orice zic eu, imi face mereu cadouri, deci varianta ca nu m-ar iubi iese din calcul.ar mai fi faptul ca orice barbat face asta, dar el e exagerat. m-am saturat sincer.il iubesc foarte mult dar ma simt ca un r.hat cand stau, sa zicem, la casa de marcat.eu platesc si el e ocupat sa scaneze in loc sa ma ajute, sa bage produsele in pungi.sadce as putea face? un sfat sincer va rogcrying

14 răspunsuri:
| mihai_2762 a răspuns:

Uitatul nu costa si oricum el va ramane cu uitatu nu va face nimic cu respectivele asa ca nu te mai stresa atata.bafta! sa nu crezi ca sunt un pustilica. am auzit chestia asta de la multe fete. lasa-l sa se uite pentru ca va ramane decat cu uitatul tot la tine se va intoarce. bafta!

| clauss a răspuns:

E comica situatia din puctul meu de vedere, imi imaginez cum tu vb cu el si el se uita dupa alta, fi si tu mai provocatoare si sa l faci sa se uite numai la tine

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Ciudat, depinde şi ce vârstă ai tu şi cu prietenul tău. Mie cel puţin soţul meu nu mi-a făcut niciodată aşa ceva şi nu e ceva ce eu aş putea înţelege, dar oarecum depinde şi de vârstă asta. Poartă o discuţie serioasă cu el şi întreabă-l de ce simte nevoie să se uite şi după alte femei. Cât despre pusul produselor în pungi poţi să-i spui poţi să mă ajuţi, te rog frumos? Şi se rezolvă! Baftă!

| Dan a răspuns:

Hai, incercati sa va iubiti cu adevarat si ascultati melodiile astea :
http://www.volksmusiknet.ch/inset/vplayer.php?vp=8f3w&quality=hi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si crezi ca noi astia de pe TPU stim a rezolvam aceste pb?laughing poate ca nu vede la tine ce vede la celelalte, de fapt, cine suntem noi sa ne dam cu parerea? Nu il cunoastem, nu stim ce personalitate are, dcei nu stim nimic

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Singura solutie este sa comunici cu el. Nu vad ce altceva ai putea face. E destul de dificila situatia ta; tu spui ca te iubeste, dar esti sigura ca nu sta cu tine doar pentru ca s-a obisnuit? Un om care iubeste o persoana nu mai are ochi si pentru alta. Si nu, nu trebuie sa accepti ca se uita la altele! Ultima parte m-a socat! Cum vine asta? De ce sa platesti tu? Am inteles ca locuiti impreuna, dar ce; sunteti casatoriti ca sa platesti tu tot ce cumparati? Si tinerii casatoriti, ori pun amandoi bani sa plateasca ce au cumparat, ori in cele mai multe cazuri plateste barbatul. Vorbeste cu el cat mai e timp! Si spune-i tot ce te doare, tot ce ne-ai spus si noua.

pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.Sincera sa fiu.nu ar trebui sa mai pui la suflet asemenea minoritati pentru ca orice barbat a facut, face si va face in continuare o femeie sa sufere dar nu prea mult.Incearca sa nu-i mai dai atat ragaz pentru ca s-ar putea intr-o buna zi,(Doamne fereste) sa te trezesti ca vei ramane fara partenerul tau de viata, la cere tineai enorm.Nu-i mai permite lucruri cum ar fi sa te loveasca pentru ca el s-ar putea sa inceapa sa te loveasca de mai multe ori sa prinda acest obicei care consider ca nu este coresct si frumos sa i-o adresezi persoanei iubite.Nu exagera nici tu foarte mult pentru ca vei ramane fara partener de viata.Asculta sfatul meu si incearca sa il intelegi si sa-l aplici.Pa!winking

| Iziii:x a răspuns:

Dca se uita nu inseamna ca o sa te inselewinking
Trebuie sa ai incredere in tine:d
Poti discuta cu el sa ii spui ca nu iti placetongue Sa ii explici cum s-ar simti el dca tu te'ai uita la alti baietiihappy
Succeskiss

| ThEpOrtRaIT a răspuns:

In general barbatii fac asa. pot avea si cea mai frumoasa femeie langa ei dar ei tot se uita dupa altele.incearca sa-i spui ca te deranjeza dar sincer nu-s sigura ca va da rezultate pentru ca asa sunt baietii.nu-i poti schimba. fundita?

| paramore a răspuns:

Da, cunosc fenomenulwaiting
eu cred ca au in adn chestia astarolling eyesdar ca sa il faci sa fie mai simtit trebuie sa-i raspunzi cu aceeasi monedaoh go on
asa am facut si eu cu prietenul meu, nu i-am mai atras atentia dar am facut la fel, eram impreuna in parc si a trecut una, eu nu i-am zis nimic, din contra, ziceam ''da, ai gusturi, e f. draguta''hee hee
pe urma trece un tip cu motocicleta, da eu ma uit dupa ala si nu zic nimic, da el face ''aaa, te uiti dupa baieti'' da eu iy rasp ''da, dar dupa aia draguti, ar trebui sa apreciezi ca am gusturi''laughing
si s-a facut angry deci asta e solutiaoh go on

| Robert_3357 a răspuns:

Ce sa comunici cu el? Esti cea mai exagerata persoana... Daca continui asa se duce dragoste si tot ce simte el pentru tine...

| Zenithf a răspuns:

Totul tine de masura. Si el ar trebui sa incerce sa faca asta mai putin, inteleg ca incearca din ce spui tu, si tu sa fi mai intelegatoare. Nu cred ca exista barbat care sa nu se uite dupa fete, de fapt nu exista nici fete care sa nu se uite dupa fete. Barbatul se uita pentru ca-i place, fetele se uita pentru ca sunt tot timpul intr-o concurenta. Problema nu este aici, ci in faptul ca barbatul si uita ce a vazut, pe cand fetele inregistreaza totul pe banda, si se duc sa-si cumpere "arme" noi. Este ceva natural si inofensiv, lucrati amandoi la asta si veti trece peste.
O problema mare nu este asta, ci relatia voastra cu Dumnezeu, fara El, care a lasat familia (ca institutie) pentru oameni, nici o relatie nu dureaza.
Domnul fie cu voi.
In privinta fazei cu casa de marcat, ar fi bine ca aici sa se implice mai mult, de fapt in toate treburile casei ar trebui sa se implice.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Eşti exagerată.
Se uită nu o f. te!
Oricum, continuă cu crizele astea de isterie plus bonus de a-l lovi şi o să te alegi cu despărţirea mult aşteptată.
Noroc!

| aangelia a răspuns:

Ca te iubeste e sigur. nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. fa si tu la fel ca el un timp, mai zi-i mama ce bine arata... ceva de genul.
poate ii va trece. imbraca te provocator. :devil):*