Asa ceva nu am mai auzit :o gandeste-te bine ce vrei sa faci cu copilul pana nu e prea tarziu si evita asemenea oameni
Asa ceva n-am auzit zauuuu. Dar ce pastile sunt de te face asa de rea de sex ca asa ai putea sa faci sex si cu Puya.
Ma doare inima cand vad ce-ai scris. Faceti sex din placere, din prostie, din teribilism iar apoi va plangeti ca ce va faceti cu copilul.
Sex prin crasma? Nu ma intereseaza ce prostii ai inghitit, crezi ca te poti numi femeie? Dar iubitul tau, care apeleaza la astfel de pastile, chiar crezi ca te iubeste?
Eu zic sa nu-l dai. Daca il nasti ai grija de el, eu am 32 de ani si mi-am dorit intotdeauna un copil dar nu am put, mu am ramas niciodata insarcinata. am incercat tot feluri de tratamente dar n-am reusit.
Eu zic sa il pastrezi pentru ca e un suflet nevinovat si nu are nici o vina... iar prietenul tau ar trebui bagat un pic la racoare sa se mai gandeasca si el la ce a facut.
bafta si inca o data nu renunta la bebe ca nu are nici o vina
N-am auzit de asa ceva.Nu fa avort pentru numele lui Dumnezeu, faci o crima! Si crezi ca "iubitul" tau te iubeste daca ti-a facut una ca asta? Daca tu ai fost sub influenta acelor pastile... El nu era constient ca trebuie sa va protejati? Doamne, ce oameni mai exista.Atata iti zic:nu fa avort ca o sa regreti toata viata!
Isi bate joc de noi copilul asta...Nici nu stie sa scrie, cum sa aiba 18 ani? Cred ca ai vazut in comedia aia ''the hangover'' de ''drogul violului'' dar ala nu se gaseste in crasme
Pff foarte foarte nasoala situatia. In primul rand jigodia aia pe care tu o numesti iubit ar trebui sa fispara din viata ta. Specimenul acela e foarte clar ca nu te iubeste si nici nu te respecta. Legat de copil, intr-adevar e pacat sa il avortezi, dar gandeste-te foarte bine inainte sa il pastrezi. Totusi, Dumnezeu e mare si o sa te ajute sa-ti cresti copilasul. Du-te la biserica si roaga-te sa te lumineze dumnezeu si sa te ajute si eventual vorbeste cu un preot si o sa te faca sa te simti mult mai bine si-o sa-ti dea putere sa treci prin incercarea asta.
Despre existenta acestor pastile nu stiam, dar iti pot spune altceva, copilul nu are vina si daca nu iti incurca viata il poti pastra, vorbeste cu iubitul tau ca e responsabilitatea voastra, fa-l sa inteleaga si sa-i fie mila de propriul lui copil pentru ca mai tarziu ajungand sa se obisnuiasca cu ideea. Discutia sincera e cea mai buna cale si poti vedea daca vei gasi sprijin in iubitul tau. Discuta serios si vezi cum gandeste el in acest moment, parerea lui si nu in ultimul rand maturitatea lui si nu uita a creste fara tata este forte greu... din multe puncte de vedere, iti urez succes.
Aoleu, imi vine sa plang! e cel mai teribil lucru pe care l-am auzit vreodata! de ce nu depui rapid o plangere la politie? si naste copilul! poate va fi un copil destept care te va ajuta! succes! :*
Doamne fereste ce pot sa mai vad, e clar ca vine sfarsitul lumii
ma crucescdoamne ajuta
e vai de capu la copilasul ala sa traiasca intr-un anturaj ca asta...mai bine nu il face
Dumnezeule, nu-mi vine sa cred ce vad. Vorbeste cu parintii tai. Ceea ce a facut el este viol, fie ca il dai in judecata pentru asta fie ca nu, nu mai schimba o vorba cu el. Eu as tine totusi sa il dai in judecata si sa plateasca pensie alimentara. Despre copilas, ce vina are el ca tatal lui este un desfranat curvar? Daca nu vrei sa-l cresti tu, atunci gaseste o familie buna care sa-l creasca.
Citesc iarasi si nu-mi vine sa cred. "Iubitul" tau ar trebui castrat. Trebuie sa poti face ceva sa nu se mai intample asa ceva acolo. Ce nebunie, pun pariu ca, atunci cand merge vreun control pe acolo, totul este curat.
Nici nu stiu ce sa-ti zic sa faci, sper ca totusi, testul respectiv sa fi fost gresit. Vorbeste cu parintii tai despre ce s-a intamplat si ei sa ia legatura cu un avocat. Vedeti ce alternative aveti.
Domnul sa fie cu voi.
M`ai bine nu-l pastrezi adica da e pacat sa-l omori dar pana la urma l`ai facut fiind drogata intr-un fel
e pacat ca iubitul tau a facut asa ceva