Asta este problema ta daca iti place miroase-l dar nu mai impartasi cu noi aceasta experienta
Daca tie iti place parfumul... poate esti mai speciala si miroase a levantica si ylang-ylang. Ca alta explicatie nu gasesc. Miroase-l in continuare, dar mie sa nu vad maine-poimaine ca ne intrebi daca are ceva daca... Bleah, sper sa nu!
pa, pa.
@JustLoOkingArOund exista ceva sa nu faci? eu ma pis
pe tine![]()
Nu e chiar ceva normal, dar poate e vreau stimul de'al tau de ati cunoaste organismul.
Intreaba-ti si tu prietenele daca fac ca tine, eu cred ca esti un specimen unic
, macar daca stii ca esti ciudata facand asta de ce ne spui si noua? ce raspunsuri credeai ca primesti? e scarbos sincer, alta data tine pentru tine!
Da' te satisface atat de mult mirosul?
Nu, nu cred ca e ceva normal.
Dar na, fiecare cu ale lui...
Nu as vrea sa ma pun in locul gagicului tau...
))
Doamne... mi-ai intors stomacul jur![]()
Altadata cand faci tampenii d`astea absolut dezgustatoare numai zice si la altii ca te faci de rahat...
NU E NORMAL
))))
NU ESTI NORMALA! Ai probleme foarte serioase fetito! Vai de capul tau!
OMG...
Macar tine pentru tine. Nu cred ca e normal.![]()
. Mai fato dar nu ti-e scarba cand mirosi?
Ehee, noutati.Hmm, nu e normal.Sincer, tie ti se pare normal? E ca si cum as veni si eu si as zice ca... (Mai bine nu mai zic.) Draga mea, mai bine ai mirosi alte chestii... lumea e plina de mirosuri. Tu de ce ti l-ai ales tocmai pe asta?
Pai multi au unele ticuri de a mirosii diverse obiecte. Dece sa nu fie normal? Daca tu vrei sa-l mirosi, nu e nimic. Daca vezi o floare, nu ai tendinta sa o mirosi? Acuma tu te-ai obisnuit asa si n-ai ce face. Daca vrei sa nu-l mai mirosi, incearca sa te dezobisnuiesti.
Cele care spun ca nu au facut asa, macar o data, sunt anormale! Este curiozitate, pe care trebuie sa ti-o satisfaci.
Tocmai mancam si eu ...mersi mult pentru aceasta informatie extradezgustatoare
))
cum sa faci asta?
/ dupa parerea mea nu e normal.
probabil mi'ar fi rusine sa intreb asta.