Asta este problema ta daca iti place miroase-l dar nu mai impartasi cu noi aceasta experienta
Depinde... daca iti place sa il mirosi inainte de a-l folosi, e perfect normal(in caz ca e parfumat)
. dar daca asta se intampla dupa ce l-ai folosit...nu as prea zice
Te iei de mana cu jostlookingaround, faceti o salata din ce inghite ea mereu
)plus ce mirositi, plus niste peste strikt, si oleaca de ou clocit. si mankti sa aveti energie sa faceti ce ati facut si pana acum
p bune, dc puneti intrebari tampite?
Asta imi suna a gluma, dar daca chiar asa faci, cel putin tine pentru tine.
Dai si 2 limbi ![]()
daca mai contunui asa in careva luni pui si niste sare. piper. checiap. si urmeaza sa-l si mananci
Doamnee fix acum cand mancam? Esti nuebuna la capp? Dai si o limba si le-ai facut pe toatee
! Mie mi`e o scarba numai cand il vad si tu il mirosi:-&:-&yackkk...Scarboas`ooo...
![]()
![]()
Aveam si eu mancare in gura si mi-a venit sa vomit!
Nu nu e normal, du-te la un medic ai innebunit rau de tot...Mai bine pastrai informatia asta pentru tine te`ai facut de ras
Eu cand vad o intrebare idioata imi vine sa dau click.in cazul meu stiu ca nu prea e normal dar incerc sa ma indrept
In loc sa mirosi o floare sau un parfum tu mirosi... e scarbos! Mie mie scarba cand il vad, dar sa-l miros? Blahh!
Mai rar auzi din astea![]()
Da, la aia care nu sunt intregi e normal:-)
In WC nu te bagi un pic sa vezi cum miroase? Sigur o sa. ti placa
Woww. urat... nj nu e normal...schimba tampoanele poate ele is de vina ca miros prea bine unele is parfumate
)
)
)
Nu stiu cat de normal e. Mi se pare exagerat de gretos. Incearca sa te dezobisnuiesti de acest prost obicei.