| niko a întrebat:

Buna:* Ce ati face daca ati cu prietenul/a voi 2 singuri intr-o camera?
funda:*

Răspuns Câştigător
| RyanGeorge a răspuns:

Ne-am face masaj, ne-am uita la un film comedye sa radem impreuna sau la unul de dragoste sa fie mai romantic happy ori stam in pat amandoi si ne povestim intamplari haioase din trecut sau ne mai amintim de cate ceva ce am facut impreuna, o relatie nu se bazeaza doar pe sex happy.

16 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ne-am juca Baba Oarbabatting eyelashes

| elasexygagica a răspuns:

Nai vrea sa stii ce nebunii as face devil

| NickiMinaj a răspuns:

Scrabble, Metropoly, ne-am uita la Saturday Night Live si am bea ciocolata calda laughing

| Lora a răspuns:

Intamplator sau nu eu chiar sunt cu prietenul singuri intr-o casa. Ce facem? Traim o poveste de dragoste.

| Ana a răspuns:

Ce n-am face big grin

| ßέßέ a răspuns:

Ne.am uita la Hannah Montanna laughing. Ce intrebare?!

| a răspuns:

Am asculta cum trece timpu.

| Nikolas28 a răspuns:

Buna in primul rand.Intrebarea e capcana stiu asta; dar de multe ori noi baietii provitam de ce e mai bun in viata noastra.Este adevarat ca si de multe ori putem face multe intr-o camera cu prietena. Dar ca sa stii ce vrei de la prietena ta trebuie sa ai o conversatie cum ar fi:intrebari despre viata de zi cu zi, despre modul de viata in ziua de azi etc...eu unul nu as sta in camera cu prietena mea. se pot intampla multe pa

| piktor a răspuns:

Sah...
ce intrebare mai e si asta?

| crisgently a răspuns:

Pentru cat timp?

| мełıššα a răspuns:

Pai. asi deschide o discutie destul de aprinsa :p. ne-am saruta ne-am juca. ce naiba putem sa facem? da nu te gandi la prosti laughing

| c76650531 a răspuns:

Ceia ce ai face situ in mod normal

| Keriam a răspuns:

Dragoste si sex

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

sex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing Daca ploua ma lipesc de geam daca nu ne-am pune intrebari... piktor cu sahul a fost tarerolling on the floor

| Adynna_2967 a răspuns:

Sexbig grin