Fara cativa ani buni de antrenamente in arte martiale, fara sa stapanesti macar cateva tehnici bune de autoaparare, nu ai cum sa te descurci singura.
Deci, singura solutie cand esti in inferioritate numerica, este sanatoasa fuga. Fugi pana scapi de urmaritoare, iar in situatia in care una se tine scai dupa tine, apesi butonul de panica: un cot la dansa in nas. Ii dau lacrimile si nici nu mai vede pe unde merge, daramite sa mai fuga dupa tine.
Dar mai bine este sa pastrezi superioritatea numerica in eventualitatea unei intalniri cu dusmanul, la orice ora (in special tarzie) si in orice loc (in special pustiu).
P.S. Si intre timp, nu strica sa iei niste ore de cum fu, cara-te si alte arte martiale.
Sper ca sfaturile mele sa-ti fie (un pic) de ajutor.
Relativ la fuga, sa stii ca cel mai bine este sa porti o incaltaminte care ajuta, tocurile sunt excluse din start. Nici in eventualitatea in care ajungi intr-o confruntare nu te ajuta, trebuie sa te tii bine pe picioare, nu sa te dezechilibrezi la prima atingere.
Bună deci in primul rînd situatia ta se poate rezolva fără bătaie, de ce trebuie să recurgi la asa ceva? Nu poti sta de vorbă cu ea in mod civilizat si calm? Si dacă are ceva impotriva ta totul se rezolvă cind domneste pacea si intelegerea, ce rezolvi cu bătaia? Ai 17 ani nu ai 5 ani, gindeste matur nu te lăsa influentată de niste impulsuri de moment.
Ele vin la mine. imi dau 2 pumni si eu sa-i zic stai sa vorbim? sa fim seriosi...
O directa de dreapta fix in varfu nasului
Sau la pateu, sau in mandibula.
Oricum iti zic degeaba pentru ca tu fiind fata nu ai destula forta sa lovesti calumea.
La voi bataia inseamna impins, tras de par, zgariat si chestii din astea
Cel mai bine e sa eviti, sau sa folosesti o bata de baseball
Invidia e mare, cred că ar trebui să vorbeşti cu prietenul tău să rezolve problema asta.
Să nu-ţi fie ruşine, formaţi un cuplu şi chiar e normal să te ajute.
Violenta nu e niciodata o solutie, chiar daca stii unde sa lovesti, oricum nu o sa te ajute cine stie ce.
Ai un prieten, ar trebui sa te protejeze, sau el e femeie in relatie
Zii lu' prietenul tau sa le rezolve.Pana la urma, din cauza lui fetele se baga in seama.
El ar trebui sa aiba grija de tine, indiferent ca e vorba de fete sau baieti.
Ce să lași mă? Sau ce să vorbești cu alea? Dacă ele-s mai multe sar toate și nu faci față. Decât dacă o prinzi bine pe una și îi fu ți bătaie zdravănă. Doar așa ai șanse să nu se apropie celelalte. Nu-ți fie frică, dai și nu te lași. Până la urmă ele-s de vină că te-au atacat și plus că vine 3 contra 1. Sau câte îs. Proaste toate oricum.
Asta dacă ești singură, că dacă ai fi cu gagiu n-ar trebui să se mai pună problema, ori nu-i bărbat?
Darincearca sa seduci pe batausa cu vorba buna, daca nu merge du-te la pasul 2:bataia
Dai in burta, trage-o de par.Ai grija sa jnu teia si pe tine.O sa iasa rau.
Cata prostie la cativa de aici...Auzi cica "fara violenta" voi va auziti ce ziceti? sau macar ati citit ce a scris fata?
Dupa cum zic anumite persoane foarte stupide, tu trebuie sa stai sa iei bataie de la niste cretine sau poti sa faci ceva inteligent si sa o/le lasi lata/e pe jos din primele secunde. Nu trebuie sa iti pese de replicile gen "Sucker Punch". Violenta ESTE buna cu persoanele cretine. Poti incerca sa stai cu prietenul tau in caz ca sunt mai multe si sa le rezolve el.
Frate ea nu sa batut niciodata, nici nu stie cum sa tina garda sau sa loveasca, si tu vii si ii zici ca violenta e Solutia?
Am facut jiu jitsu si cateva luni de kick box si am reusit in mare parte sa rezolv problemele din cuvinte
Da, sigur mergi către ea o chemi undeva să nu știe nimeni și o pui mâna la gură că să nu strige și o taie gâtul
Mai intii, spune-le ca daca te vor,, ataca,, toate, inseamna ca sunt fricoase si ca le e frica sa nu le bati pe rind. Daca va vrea doar una, tu fa ca toate fetele , trage-o de par, zgiriie, musca, si cel mai important, sa lovesti cu piciorul in burta si daca poti, sa o lovesti la picior la genunchi, insa vezi sa nu lovesti tare, sa nu il rupi
. Insa cel mai bine sa lovesti cu pumnii.
farcry444 întreabă: