Daca testezi concret? Rau raspuns sincer fara suparare... Presupunand ca ar fi da? ar merita sa faci acel lucru cu ea doar pentru a te asigura? prima data pentru fata e foarte important daca vrei sa te asiguri poti sa o rogi sa mergeti la ginecolog pentru un test. Nu doare deloc. In felul asta pe langa ca, afli adevarul nu o sa se simta nici ea jignita de faptul ca "o incerci". Putine fete mai sunt virgine pe vremea asta asa ca daca e ar trebui sa o apreciezi nu sa o folosesti pentru a te asigura de ceva sau pentru ca "asa a spus fata aia de jos ) " si daca nu e virgina nici o suparare nu stii cati parteneri a avut pana acum daca tot sunteti la ginecolog nu strica un test sau o spalatura vaginala. parerea mea in plus e bine sa mergi la ginecolog din cand in cand si inainte de a`ti incepe viata sexuala. Trebuie sa fii alaturi de ea oricum nu sa o critici. Trage concluziile dupa fapte. Sper ca te-am ajut putin
Va trebui s-o crezi pe cuvant! Altfel, doar un medic ginecolog iti poate spune exact! De acord cu @rucsy!
100% afli daca testezi concret. Dar daca toti cu care a vorbit inaintea ta ar fi vrut aceasta siguranta, mai era astazi virgina?
Dc nu ai incredere in ea?
increderea intr-o relatie este foarte importantaa
ca sa te asiguri du-o la ginecolog dar nu fortat, bineinteles daca vrea si ea
ppa
Exista un lucru care iti va dovedi clar acest fapt, si fara a avea increderea necesara de care dai tu dovada acum, (si de aceea eu cred ca nu e bine sa incepeti de acum). Cind cineva face un lucru pentru prima oara, exista o anumita stingacie de fiecare data. Nimeni nu face un lucru pentru prima oara lejer, fara probleme. Faci greseli, nu te simti in largul tau de fiecare data cind e asa. Urmareste-i comportamentul, cind va fi sa fie. Mai mult, fetele se tem de durere prima oara cind o fac, desi adesea nu e vorba de durere, deci o oarecare teama din partea ei o vei putea vedea. In plus, pentru fete e mai greu prima oara, caci se simt oarecum rusinate. Deci ai destul e chestii ce tin de comportamentul ei ca sa-ti dai seama daca e sau nu virgina, fara sa mergi la ginecolog cu ea ca cu un obiect, cum spunea iulyy79. Dar cred ca cel mai frumos ar fi sa astepti pina in acel moment in care poti avea incredere deplina in ea.
Intrebarea care te chinuie are ceva scandalos/exagerat in ea! Continuarea arata ca neincrederea si gelozia te chinuie:"Ea zice ca este dar vreau sa fiu sigur 100%"
Dar daca si ea ar vrea sa afle cu certitudine (fara sa-si piarda nici ea nici tu virginitatea) daca tu esti suficient de "dotat"si de potent, si ti-ar cere sa mearga cu tine la medic?
Daca nu te deranjeaza, poti sa-i propui sa mergeti amindoi la medic ginecolog/urolog/sexolog, etc.si sa faceti un control riguros(si pe bune) pentru acel certificat prenuptial, obligatoriu la casatorie (si care la noi e doar formal).
Buna, cred ca cel mai important e sa ai incredere in ea, dar daca vrei sa fii sigur propune-i sa mearga la un control ginecologic, dar vezi ca s-ar puttea sa o pierzi, deoarece nu ai incerdere in ea.
Buna. Tot vad aici chestia asta cu ginecologu! Mai oameni buni puneti-va putin in locu acelei persoane si sa i-ti zica cineva aceasta chestie! Dupa un principiu bine stabilit sa zicem ca va iubiti, aceste lucruri nu asa se verifica, tot ce trebuie sa faci e sa astepti momentul potrivit si vei afla tu singur nu nenea DOCTORUL. Numai cu rabdare vei afla acest lucru, si mai este o chestie poate sa iti demonstreze si cu domnu doctor dar cred ca dupa aia nu vei mai avea norocul sa fii tu primul. Mai oameni buni constientizati inainte sa dati raspunsuri cu presupusu! Asa ceva nu se cere sau verifica numai prin vointa nativa a firi. Cum naiba sa ii ceri asemenea lucru unei fete? Gandeste inainte sa faci ceva. E fiinta umana deci nu e un obiect sa il desfaci sa vezi ce este in el, daca totusi o faci vei constata "poate" ca cineva a mai umblat si vei ramane intotdeauna cu o dezamagire care nu o vei repara niciodata. Multumesc daca ai inteles ceva, si respectati fiinta de langa tine. Vei fi surprins cand vei vedea ca la momentul potrivit raspunsul il vei afla chiar de la EA (persoana de care acum te indoiesti).