| sonjaxoxo a întrebat:

Cum vi se pare, cand fata e putin mai inalta ca baiatul, intr-o relatie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se spune ca daca baiatul e mai mic face mai bine sex oral tipei, ce noroc pe tine, ai vazut...

Glumesc, nu vad nici cum mi-se pare ok. Dar va trebui sa fie totusi inalt sa speram ca o sa creasca si el, cand tu o sa fii pe tocuri cum o sa te pupe oare?

10 răspunsuri:
| MoxiMonny a răspuns:

Am stat cu băieti un pic mai scund ca mine, asta e se mai intampla nu programam noi de cine să ne indragostim.

| 1stResponder a răspuns:

Nu asta impiedica o relatie. Nu-i nimic ciudat.

| neutrino a răspuns:

Este un incovenient ce poate fi anulat cu ajutorul unei caramizi. Daca totusi inaltimea este singura lui "problema", atunci se poate renunta la aceasta caramida.

| teosbeos a răspuns:

Daca e dragoste reciproca pot sa-ti spun ca nu conteaza cum arata prietenul ci ce simte pentru tine si tu pentru el.

| Danysan a răspuns:

Relatia e caldita pe Iubire si Sentimente, nu pe Inaltime si tocuri.O sa mai creasca stai calma.Incearca daca te deranjeaza asa de mult sa eviti cand esti cu el sa porti tocuri. Incearca ceva care sa nu te inalte deloc.

| darrio2007 a răspuns:

Dupa cativa ani se inverseaza rolurile.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Cum mi se pare? Mi se pare ca fata e mai inalta laughing)
nu mi se pare o problema

| Katyussha a răspuns:

Mie mi se pare cam urat. Parerea mea ese ca baiatul trebuie sa fie macar la fel de inalt ca fata.

| amethystmoon a răspuns:

Eu nu concep sa fiu cu un tip mai scund ca mine, dar daca va iubiti si nu va deranjeaza nu vad unde ar fi problema... Vad ca e un trend acum, parca au intrat baietii la apa tongue

| CoquineNoire a răspuns:

Mama si boracul