| miha136 a întrebat:

Buna, de vreo 10 luni sunt single, am 29 de ani si simt ca am o mare problema si aceea ca nu pot sa mai am un partener… prefer masturbarea decat sa am un contact sexual cu un barbat. Oare sunt defecta? Simt ca devine o reala problema si pur si simplu nu ma pot controla.

8 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu ești deloc defectă.
Probabil ai ce a „sechele" după despărțire.
Ai nevoie de timp.

| sierra1 a răspuns:

Hmmm, miha și mihai, poate vă dați o intâlnire și rezolvați problema?

| Kiran a răspuns:

Nu esti 'defecta', posibil sa existe o dorinta mai intensa asupra ta neavand pe cine iubi in schimb, plus ca atat timp cat nu iti afecteaza orarul zilnic, fa ce iti face placere, in cativa ani te vei plictisii de la efectul zilnic

| UnAltVirginTristȘiDisperat a răspuns:

Te felicit pentru alegere! În sfârșit cineva care gândește corect! Decât să îți faci o relație și după să te desparți (așa se întâmplă de obicei) și să suferi mai rău, mai bine lipsă. Sau mai există varianta în care dai peste unul posesiv, gelos, care îți face viața un iad.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Mulți băieți, bărbați născuți în ultimii 35 de ani au fost educați "medieval" și nu știu de ce. De asemenea, rețelele sociale promovează acest "medievalism"! Adică, în loc de o egalitate, respect între sexele opuse, se promovează intens supunerea sexului slab față de sexul "tare". Și, cu am mai scris în altă parte, lipsa unor legi clare prin care indivizii care confundă femeile cu un sac de box, cu o sclavă, cu o proprietate a lui, cu drept de viață și de moarte asupra unei femei să nu mai iasă niciodată din închisoare s-ar mai îndrepta lucrurile.
Așa avem zeci de cazuri de femicid numai anul acesta și în majoritatea cazurilor sunt recidiviști, cu zeci de ani, din urmă, de închisoare, dar eliberați "pentru bună purtare"!
Ca femeie, în România, dacă nu "te trage inima", mai bine rămâi singură!

| just4ubr2015 a răspuns:

Lasa masturbarea si traieste viata gaseste un barbat care sa te faca sa te simti femeie ca doar o viata ai

| darrio2007 a răspuns:

Nu intotdeauna ce simti este si adevarat. Probabil nu vrei.
Masturbarea e buna cateodata dar nu inlocuieste sexul cu un barbat.

| jorjache a răspuns:

O sa găsești pe cineva si vei simți chimia! Nu va fi greu! Mulți bărbați se masturbează mai mult decât fac sex