| andraaremere a întrebat:

Deci am avut primul contact sexual in data de 12 iunie. Prezervativul a cazut exact in momentul incetarii lui. Ciclul imi vine neregulat, in intervalul 20-26, si suntem deja in 22. Prietenul meu sustineca nu si-a dat drumul, desi pe prezervativ erau mici picaturi de lichid alb, care ar fi putut la fel de bine sa fi fot lubrifiant. Nu prezint niciun simptom, dar ma ingrijoreaza intarzierea menstruatiei. Sunt oare sanse sa fiu insacinata?

Răspuns Câştigător
| emma_6707 a răspuns:

Buna, de obicei cand iti incepi viata sexuala, incepi sa ai dezechilibre hormonale. Unele fete care inainte aveau ciclul regulat, acum nu-l mai au asa, dar nu este asta o regula. Daca tu nu ai simtit nimic, adica sa isi fi dat el drumu in tine, nu trebuie sa iti faci griji, poate ca doar iti intarzie. Mie spre exemplu cand sunt activa dpdv sexual imi intarzie chiar si 2 saptamani datorita dereglarilor hormonale, oricum ai spus ca iti vine intre 20-26 deci mai ai timptongue

5 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu ai motive de îngrijorare, suntem de-abia în data de 22 iunie. Dacă întârzie mai mult de o săptămână, atunci îţi poţi face griji şi va trebui să faci un test de sarcină peste 21 de zile de la incident.

| foxi a răspuns:

Si da si nu! Sansa!

| Kydutsa a răspuns:

Stai linistitawinking Nu e absolut nici o problema!
Probabil ca si-a dat putin drumul, dar daca erai insarcinata in prima zi a sarcinii te durea stomacul!
Si mai e ceva, ciclul tia intarziat, deoarece probabil actul sexual a avut loc la foarte mica diferenta de timp fata de data ciclului tau regulat!
Stai linistitawinking

| andraaremere explică:

Pai, am 16 ani. Sper sa nu fie cazul de. o sarcina nedorita. Multumesc frumos happy.

| alina111 a răspuns:

Cati ani ai? si eu iti zic ce ai de facuthappy