Buna,stii vorba aia ce e prea mult strica.Sexul e placut doar ca nu trebuie exagerat, sunt persoane care nu s-ar mai satura de sex, dar sunt altele care nu fac fata.Fiecare face cand si cat vrera, personal mi se pare cam prea mult in fiecare zi de 2 sau mai multe ori, mai sunt si alte treburi de facut nu doar sex.
Parerea mea? Cam exagerezi... poti sa-ti manifesti dragostea si altcumva in afara de sex. Daca nu te-ai mai lasa mânat de instinctele tale primare ai fi in stare sa faci si alte chestii romantice (o cina in oras, o plimbare intr-un loc frumos). Las-o mai moale cu sexu', o data pe ti-ar fi suficient, mie si o data pe zi mi se pare mult, dar acum fiecare cu "orarul" lui.
1. faza e ca la fete e mai dificil. ele daca nu sunt inca calde dupa primul, simt o senzatie de disconfort, de durere/gadilare
2. e si chestia de mentalitate de cum e fata. pentru ca daca nu e obisnuita de la inceput asa... e apropo imposibil sa o schimbi
3. daca simti nevoia chiar asa de tare de mai multe ori, adu cumva in rutina voastra un pahar de wiscky simplu sau cu cola (pentru ea) sau alta bautura alcolica pe care ea o prefera. ii va mentine ritmul mult mai bine dar totusi cu greu daca nu e obisnuita de mai multe ori
multa bafta
Esti cam patetic cu intrebarea asta, insă ai grija. Eu anul' trecut am avut o prietena cam 8 luni. Primele 3 luni faceam sex de 2 ori pe zi si ea nu parea suparata, in restul de 5 faceam cam odata pe zi, sau de 2 ori da mai rarutz, in fine... dupa despartire e naspa, tu fiind obisnuit cu sex, sa dai la laba e fooarte trist dupa aceea si simti ca o sa mori daca nu **** ca drept urmare...ai grija si la ce urmeaza. Mai bine o lasi mai usor decat sa ramai fara.Da-mi o funda te rog.
Dhomane mi-e mila de prietena ta ...sa faci sex de 2, 3 ori pe zi,, pff,, da ce o crezi draga ´´iepuroaica´´scuze expresia
Prefer o data la doua zile, e mult mai pasional si acea asteptare e foarte placuta. Personal nu cred in cele spuse de tine, dar... daca e adevarat, atunci mi-e mila de partenera ta.
Eu sunt sigur ca nu se lauda deloc, si mie mi se intampla aceeasi chestie am stat impreuna cu pr mea un an si nu era zi sa nu facem dragoste de doua trei ori, intr-o zi am facut-o de 12 ori, greu de crzut dar e adevarul si ma intrebam sa nu am vreo problema, intrebarea este credeti ca ma va afecta in viitor daca continui cu un nr rididcat de acte sexuale? adica sanatatea imi va fi afectata sau organele sexuale...astept raspunsuri mersi
Rosssaaa întreabă: