| TяαfιcAnTaDєIυβιЯë a întrebat:

Buna happy
Eu am 12 ani iar iubitul love struck meu are 14 ani, totul este asa de frumos pana apare un obstacol in calea noastra.crying
Eii bine... este mama mea, care crede ca sunt acceasi fetita mica de 5 ani, ascultatoare care nu iese din cuvantul ei, pentru ea nu conteaza ce vreau eu, da nu spun ca este spre binele meu[doar parinti nu imi voi raul]dar este prea mult, adica fara baieti, sunt prea mica pentru asa ceva[recunosc nu sunt chiar asa de mare, dar nici nu mai am 5 ani], la scoala sa merg perfect si tot mai multe reguli...Toate astea se invartesc in capul meu sad chiar nu stiu ce sa fac.thinking ceva imi spune ca trebuie sa imi ascult parinti, dar si inima. Voi ce ziceti? crying chiar am nevoie de ajutorul vostru crying

Răspuns Câştigător
| BetterThanDrugs a răspuns:

Buna:*
Sincer mama ta are dreptate. Pune'te putin in locul ei, dupa ce te'a crescut atata timp.te vede dintr'o data mare, spunandu'i ca la varsta de 12 ani ai iubit, si ca nu mai vrei sa faci ce iti spune ea.Kum te'ai simti?!
Daca mama ta stie de iubitul tau de 14ani cred ca se teme.pentru ca la cate se intampla in ziua de astazi.Nu este de mirare sa creada ca acel baiat are alte intentii cu tinehappy
Eu te sfatuiesc sa te gandesti bine daca merita acel baiat sa te certi cu mama taa, pentru ca mai tarziu s'ar putea sa regreti.Nu vreau sa ma crezi vreo comunista sau cevahee hee Dar ti'o spun din propria experienta.
Mai bine acum iti continui de scoala, iar mai tarziu pe la 14 ani poti sa te gandesi la o relatia mai oficiala si mai serioasa.

Dar cum iubirea nu are varsta. Daca chiar il iubestii pe acel baiat, explica'i mamei tale situatia, eventual prezinta'l parintilor sau doar mamei tale.cum iti este tie mai binehappy
Poate ca daca il va cunoaste nu va mai fii asa de stricta, dar promite-i ca daca te lasa sa ai prieten nu vei neglija scoala si vei vi cumintee, intelegatoaree.etclaughing

Acum faci ce simti.Dar eu tot cred ca ar fi mai bine sa nu iti strici viata de pe'acum cu un baiat care Mai devreme sau mai tarziu.mai ales la varsta asta(la care iubirea pentru baieti este o joaca) SIGUR te va face sa suferi.happy

Success.te pup;*

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ascultă de părinți, de inimă te orientezi după 18-20 de ani!
Succes la școală.
Pa, pa.

| Crisu a răspuns:

Inima ta nu are ce sa-ti spuna, esti prea mica pentru a spune ca iubesti. Cred ca ar fi bine sa-ti asculti parintii, ai destul timp pentru iubiti si toate astea, dupa ce termina a 8-a. Crede-ma ca nu e greu si adevarul e ca parintii sunt singuri care iti vor binele si de-asta e bine sa-i asculti. In fond, nu stiu ce faci tu cu un iubit la 12 ani, daca esti prea mica pentru asta si in fond ai alte preocupari acum... si a trebui sa-ti traiesti copilaria acum cat mai poti, pentru ca ai o viata intreaga sa fi cu un baiat si sa suferi, dar copilaria nu o mai poti recupera. ^_^

| Deny1333 a răspuns:

Uite, e normal ca parintii tai sa se preocupe de binele tau si sa incerce sa ia anumite decizii in numele tau. Desemenea, ei nu vor ca fetita lor sa creasca, stiu ce impune maturizarea ta si ei se agata de amintirea copilasului micut ce depindea de ei.
Mama ta este foarte protectoare cu tine pentru ca te iubeste mult si daca au asteptari mari de la tine este pentru ca pana acum i-ai facut sa fie mandrii de tine si vor asta in continuare.
Uite, deci poate multa lume o sa comenteze si iti va spune ca e gresit, mai bine nu le spui parintilor de relatia cu tipul acesta. Pana la urma, poate va fi ceva trecator. Daca nu facetii prostii [gen sex], nu vad nimic gresit aici.
Incearca sa respecti si regulile lor, dar nu cu strictete ca nu esti robot. Iar de le-ai spus de prietenul tau deja, spune-le ca poate nu e nimic serios si sa te inteleaga si ei, ca incepi sa te maturizezi si chiar tii la ei.
Zi-le sa-si aminteasca [,] cum erau ei cand erau adolescenti.Iar de nu inteleg, discuta cu prietenul tau si stabiliti sa va vedeti pe ascuns, spunandu-le parintilor ca ai incheiat relatia cu el.
In fine, e alegerea ta.
Bafta! kiss

| deea89 a răspuns:

Sincera sa fiu, dupa parerea mea au dreptate parintii tai.ai 12 ani nu 15 sau mai multi, ai timp de baieti si mai tarziu in viata.acuma parintii tai tot ce vor este sa faci o scoala sa ai un viitor bun, deci iti vor numai binele.esti prea mik la 12 ani sa iei decizii singura eu zic sa-ti asculti parintii si sa iti vezi de scoala,ma repet... timp de baieti o sa ai destul, nu trebuie sa te grabesti, ai debea 12 ani nu ramai fara nemaritata de acum tongue succes :*

| Kittynika a răspuns:

Asta e.astepti sa mai cresti

| Lylly a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa iti asculti parinti.Ai timp destul de baieti, nu este timpul sa suferi pentru baieti...

| TяαfιcAnTaDєIυβιЯë explică:

@Deny1333 chiar ma' intristat tot ce mi'ai spus dar intr'un sens bun...da asta incerc sa tin cat mai ascuns toata relatia asta, dar miniciuna nu are picioare scurte...ne intalnim pe ascus,dar degeaba tot ne vede cineva si asa se duce barfa.crying
Dar oricum mersi mult pentru tot ce mi'ai spus, nu stiu dar ma simt mai bine sa aud asta, cat de catcrying

| TяαfιcAnTaDєIυβιЯë explică:

Va multumesc tuturor pentru ajutor...kiss
Chiar am sa ma gandesc la raspunsurile voastre day dreaming

| uirebitpunctro a răspuns:

Draga Kiss Kiss,

La 12 ani nu poti avea un iubit. Mama ta stie de ce. Daca ai sa te joci cu focul, ai sa afli repede si tu "de ce".
Eu nu zic sa te joci cu papusile, dar nici nu e cazul sa iti folosesti asa repede inima. La 12 ani trebuie sa inveti sa iti folosesti creierul ( inima vei invata sa o folosesti mai tarziu).
"Iubitul" tau de 14 ani iti este de fapt amic ( in cel mai bun caz).
Nici nu e recomandabil sa fie altceva.
Nu-i condamna pe parintii tai. Ei au trecut prin multe in viata si ceea ce tie ti se pare severitate, este de fapt intelepciune si grija.
Daca erai fata mea, nu ai mai fi putut sa te intalnesti cu "iubi" al tau pentru ca i-as fi secerat picioarele cu parul si ar fi stat 6 luni in rezerva de la ortopedie.
In felul acesta ar fi inteles (poate) ca o fata de 12 ani trebuie lasata in pace sa isi vada de scoala.

Dar nu e tarziu nici acum. Sper ca tatal tau sa vada raspunsul meu si sa constate clar ceea ce are de facut ( pentru ca tu sa iti regasesti linistea si pofta de invatatura).

Succes happy

| alex_6264 a răspuns:

Cred ca au dreptate parinti tai...ar trebui sa te preocupe alte lucruri,crede-ma baieti gasesti.dar nu acum... distrezate, iesi in oras cu prieteni, mai tarziu vei regreta crede-ma stiu ce zic.bafta!

| Liniuta_3048 a răspuns:

Ai 12 anistraight face, este perfect normal ceea ce spune mama ta, incearca sa ii dovedesti ca ai crescut in loc sa te plangi ca nu te intelege.Este perfect normal sa mergi la scoala si sa ai reguli, deocamdata esti un copil ai o viata inainte pentru iubiti si prostii.

| C_9293 a răspuns:

Offf scumpa:*.hee heesi eu faceam la fellaughing
Pai mie de exemplu mi-a mers foarte bine si cu prietenul si cu scoala(media 10) si cu parintii.si na, la 12 ani nu poti spune ca esti cu adevarat intr-o relatie...adica te plimbi,mai la un suc,mai la o prajiturica,mai un pupic, mai un ursulet, mai o floricicabatting eyelashes.
Sau dovedeste-i mamei tale ca poti avea si prieten si sa te tii de scoala si sigur o sa te lase!