Cum adica
Pari apăsat în fotografie, sau că te milogești. În rest nu-i rău!
E starea mea nilhista )))
Mie mi se pare ca se gandeste la ceva, se vede dupa figura, privire, era cu mintea in altra parte.
Https://tellonym.me/0758343015 ce părere ai despre poza asta
Https://tellonym.me/0758343015 ce părere ai despre poza asta a
20 kg...doamne..eu nu pot slabi 500 g. abia am dat jos 600 g in 7 zile si ieri am pus la loc 325. Sa le dai jos si sa ai cam 55-57 kg mereu.
Inaltimea nu stiu, sunt si fete de 1, 55-1, 60, nu ar fi asta o problema, uite mama avea 1, 53 m, bunica cam la fel.
Si dupa aia vezi cum faci sa nu te mai ingrasi.
Nu ai cum sa arzi doar 1250 kcal, eu la 1, 7 m ard cam 2300-2400.
Atunci o iei pe progresism, gasesti un medic nutritionist de treaba care o sa iti dea armamentul pentru asta:
1 - reductori de pofta de mancare gen Saxenda, Wegovy sau Mounjaro, ultimul e mai scump dar nu e nevoie neaparat de el, daca merge cu unul din primele e f bine, reduce pofta de papa si deci mananci de la sine mai putin fara sa te abtii. Sunt oameni care asa se mentin a la long fara probleme.
Asta se da doar de la IMC 30 in sus deci ca dracu, dar unii medici ca lumea dau oricand ca sa nu se ajunga la imc 30.
IMC 30 e ca si cum eu la 1, 7 m-am 90 kile, e aberant sa se dea abia de atunci in colo.
Cand scade foamea scade si pofta, deci scade si tenta de manca prostii (vive si altele). Ptr ca, cu cat foamea e mai jos sistemul de recompensa merge mai slab deci nici placere nu prea mai ai ca lumea la una si alta.
2 - Xenical una inainte de fiecare masa cu grasimi, cum am zis reduce absortia a 30 % din grasimi, tot medicul da reteta.
3 - Empaglifozin una de 10 mg/zi, scoate afara cam 60-70 g glucoza/zi care altfel nu iesea, deci mai scapi de un 200 kcal/zi.
Macar atat se poate face, plus ce miscare mai faci te scoti.
Ca nici sa te abtii nu e solutia, recidiva e inevitabila asa.
Acum ce spui?
Pare a fi făcută cu AI.
Eu nu înțeleg ce îl face să pară matur la fata, e făcut cu google gbt din poza aia
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: