| RAY a întrebat:

Buna fetelor, as dori o părere sinceră cu privire la aspectul meu facial? Vedeți poza la profil

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Nu prea era atractiva. Si asta si realitatea a aratat-o ca nu te placeau gagicile.

29 răspunsuri:
| angel6lust a răspuns:

În fotografie, expresia aduce-a milogeală.

| RAY explică (pentru angel6lust):

Cum adica

| angel6lust a răspuns (pentru RAY):

Pari apăsat în fotografie, sau că te milogești. În rest nu-i rău!

E starea mea nilhista )))

| Mosotti a răspuns (pentru angel6lust):

Mie mi se pare ca se gandeste la ceva, se vede dupa figura, privire, era cu mintea in altra parte.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Https://tellonym.me/0758343015 ce părere ai despre poza asta

Https://tellonym.me/0758343015 ce părere ai despre poza asta a

Eram la ștrand cu sorămea și mâncăm, înconjurat de lume, probabil anexitatea

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Da, poate era anxietatea sau te gandeai la altceva. Parere buna de poza, figura aia asa cum e acolo ar trebui sa atraga gagici.

Pe mine mă strica înălțimea, fata grasa, burtica, mai am inca 20 de kg de slăbit, mușchi la brațe vreau sa la picioare

20 kg...doamne..eu nu pot slabi 500 g. abia am dat jos 600 g in 7 zile si ieri am pus la loc 325. Sa le dai jos si sa ai cam 55-57 kg mereu.
Inaltimea nu stiu, sunt si fete de 1, 55-1, 60, nu ar fi asta o problema, uite mama avea 1, 53 m, bunica cam la fel.

Si dupa aia vezi cum faci sa nu te mai ingrasi.

Eu am 160 cm, mann și greutatea normala 57 )))) și rata metabolica va fi 1250 de calorii, că dacă slăbești tu arzi mai puțin că când erai la greutatea aia, nu știu dacă voi putea păstra greutatea aia mica

Nu ai cum sa arzi doar 1250 kcal, eu la 1, 7 m ard cam 2300-2400.
Atunci o iei pe progresism, gasesti un medic nutritionist de treaba care o sa iti dea armamentul pentru asta:

1 - reductori de pofta de mancare gen Saxenda, Wegovy sau Mounjaro, ultimul e mai scump dar nu e nevoie neaparat de el, daca merge cu unul din primele e f bine, reduce pofta de papa si deci mananci de la sine mai putin fara sa te abtii. Sunt oameni care asa se mentin a la long fara probleme.
Asta se da doar de la IMC 30 in sus deci ca dracu, dar unii medici ca lumea dau oricand ca sa nu se ajunga la imc 30.
IMC 30 e ca si cum eu la 1, 7 m-am 90 kile, e aberant sa se dea abia de atunci in colo.

Cand scade foamea scade si pofta, deci scade si tenta de manca prostii (vive si altele). Ptr ca, cu cat foamea e mai jos sistemul de recompensa merge mai slab deci nici placere nu prea mai ai ca lumea la una si alta.

2 - Xenical una inainte de fiecare masa cu grasimi, cum am zis reduce absortia a 30 % din grasimi, tot medicul da reteta.

3 - Empaglifozin una de 10 mg/zi, scoate afara cam 60-70 g glucoza/zi care altfel nu iesea, deci mai scapi de un 200 kcal/zi.

Macar atat se poate face, plus ce miscare mai faci te scoti.
Ca nici sa te abtii nu e solutia, recidiva e inevitabila asa.

Acum ce spui?

Acum ce spui? X

| angel6lust a răspuns (pentru RAY):

Pare a fi făcută cu AI.

Eu nu înțeleg ce îl face să pară matur la fata, e făcut cu google gbt din poza aia

Nu arata mai matur arata mai masculin, nu conteaza ca e facuta cu AI sau nu, conteaza principiu cum sunt asa tip de barbati la figura. E figura atractiva pentru femei.

Figura mea /prima poza cu fața mea este non atractiva? Sincet

O față copilăroasă, imatura, am 35 de ani și arat de 20, nu știu cum să îmi fac față masculina nu e doar despre femei și despre clienți mei, aspectul fizic contează, îmi las barba

Ptr clienti nu conteaza ca nu te duci la insurat acolo, acolo te duci sa-ti faci treaba si atat.
Si medici, am vazut unu tot asa care arata tinerel si nu era deloc alfa la figura dar nu avea probleme cu clientii. Aia erau multumiti de cum ii trata.

Nu stiu de ce conteaza pentru clienti. Te cheama sa va cuplati sau sa le faci o treaba?

Nu am probleme cu clienți deloc, cu persoanele în vârstă e mai greu, sa știi că și țigani sunt oamenii omenoși, azi am fost și mă servit cu de toate, eu ma cunosc cu un cântăreț manelist ăla mă recomanda

Pai daca cu clientii nu au probleme unde e problema? Ca tot nu pricep. Stiu ca sunt si rromi omenosi. Iar relatiile stii ca nu-s mare lucru nici daca arata-i bine, cunosti mecanismele.
La inceput e frumos, apoi majoritar nu prea.

Ele sunt din proiect prost facute, nu-s facute sa tina. Sunt si multe care ar merge dar mai multe care nu.

Eu evit conexiunile sociale, mă interesează să fac banii și să învăț mai multe

Un om realist și sincer, ai merită premiul cel mai sincer user de pe TPU, ele mereu bag vrăjeală cu sufletul, atâta timp am pierdut cu ele, îmi pare rău acum

Mai bine ca eviti contactele sociale ca majoritar mai rau e apoi. Nici eu in afara de cei trei prieteni buni care-i am de mult nu prea fac contacte sociale ca nu e cazul.

Cand atractia e mai slaba dar suficienta cat sa fie validat ala de inconstientul femeilor, unele femei nu constientizeaza ca fizicul le-a atras si chiar sincer o dau cu, comportamentul si sufletul. Dar multe mint desi stiu. Si barbatii mint si o dau cu, ca sa fie de casa, ca sa fie asa si asa desi daca le place fizic nu mai conteaza cum e aia.

Mai rar asa om ca tine, atat de sincer si realist

Trebuie sa fiu realist ca in functie de realitate imi aranjez treburile, iar sinceritatea te ajuta sa vezi care om e potrivit pentru tine sau nu, evident ca spui doar ce vrei tu sa se stie.
Daca pe cineva supara adevarul e clar ca ala nu e om de calitate, ca asa cum se supara la asta asa va face si alte bazaconii.

Nu prea era atractiva. Si asta si realitatea a aratat-o ca nu te placeau gagicile.

| imblanzitoruldepasarici a răspuns:

O vad. eu am un cc 2013 2.0 tdi(tanc de interventie) 177 de cai, arata putin mai bine decat fata ta, dar inca mai ai sanse. mentionez ca masina este facelift deci ai sanse mai mici.

Întrebări similare