Pare întrebare pusa "la mișto". Nu o sa stea nimeni sa îți explice ce a făcut, cum a făcut, cât timp a făcut, unde a atins și unde nu. Dacă aveai nevoie de ajutor ai fi spus ce "ai pățit" și atunci am fi putut sa te ajutam cu un sfat. În rest, tind sa cred, ca marea majoritate a fetelelor doresc ca ceea ce se întâmplă în intimitate, sa rămână în intimitate!
Nu este absolut deloc la misto dar sunt foarte timida
As fi spus direct ce "am patit" daca nu era rusinea mea
Nu a fost pusa la mișto am 17 ani si doar pe aplicația asta pot sa pun anumite întrebări finca nu ma cunoste nimeni daca ea e rușinoasă e ceva normal nu o sa spuna pe direct ce si cum.
Exact nu am avut curaj sa spun nimanui
Multumesc pentru sustinere
A fost ca si cum m-am spalat. O senzatie super super de nota 10. Te-ai prins spalat = curat
Prima dată a fost plăcut depinde cum te masturbezi nu trebuie sa fii violentă cu chestia asta si iti spun eu dacă ai fantezii cu persoana pe care o placi e mult mai usor este ceva normal toate fetele se masturbeaza si aicia ma refer la fete nu la fetițe n-are dc sa iti fie rușine... eu prima data când m-am masturbat a fost dupa ce mam văzut cu iubitul meu finca mi-a dat starea aia plăcută am ajuns acasă mam băgat in pat si am început sa ma satisfac singura e ceva normal din punctul meu de vedere.
anonim_4396 întreabă: