| Aidutz a întrebat:

Funda:* Aseara mi-a zis iubitul meu sa intru pe Facebook-ul lui sa vada daca are vreo notificare.Stiu ca am gresit cu asta, dar m-am uitat la convorbirea surorii prietenei mele cele mai bune, in care iubitul meu ii zicea daca vrea sa o faca de cumnata.Prietena mea cea mai buna cu el se cunosc mai demult si au fost intr-un timp impreuna.Chiar si parola lui este numele ei.Eu ce fac acum, ca nu vreau sa ii spun ca m-am uitat ca convorbirea lui.Si imi in plus mai vorbeste cu alte fete:"Ce faci frumoaso?" chestii din astea... Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| raspunz a răspuns:

Sunt mulți băieți imaturi emoțional care simt nevoia de a flirta cu alte fete pentru a dovedi ce masculi sunt ei. E o chestie comună mai ales la adolescenți. Nu e neapărat ok, dacă te deranjează ai putea să îi spui. Atât timp cât elți-a dat parola înseamnă că nu avea secrete de ascuns, nu? deci poți să îi spui că ți se pare nepotrivită relația cu fosta și că nici lui nu i-ar conveni să ai tu parola la fb numele fostului prieten. Fă-l să se gândească la cum ar fi să fie în locul tău. Dacă nu se schimbă lasă-l să flirteze cu cine vrea el și caută alt băiat. happy
Numai bine!

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Recunoaste ce ai facut, cere-ti iertare si, daca ai noroc si este un tip foarte toleranta, te va ierta.

| BlancaFantasma a răspuns:

Are parola numele ei? si tu crezi ca te iubeste? lasa`l in pace, e un fraier! da`i papucii cat mai repede.sub nicio forma nu ai de ce sa iti ceri scuze, hello el te minte pe tine, nu tu pe el.

| UbexFlo a răspuns:

Eu cred ca te-a pus intentionat sa te uiti ca stia ca te va face curiozitatea sa te uiti la conversatii.Nu era el asa prost sa iti spuna sa te uiti daca stia ca are asemenea conversatii.

| SweetSecrets a răspuns:

Bunahappy; x! Cam ciudat iubitul tau,am inteles ca si-a pus parola de fb numele prietenei tale pe vremea cand erau impreuna,dar acum cand sunt despartiti nu stiu dc nu si-a schimbat parolahee hee[eventual putea sa-si puna numele tauwinking ]? Nu are importanta ca i-a zis sa o faca de cumnatawinking,insa nu prea e normal sa vorbeasca cu alte fete cu ''frumoaso'', asa ar trebui sa vorbeasca numai cu tinesad. probabil ca el nu isi da seama, dar daca tie nu iti convine sa se comporte asa cu toate fetele ii poti spune:*. Daca te iubeste va intelege ce vrei sa spui daca nu asta e firea lui si n-ai ce sa-i faci:*!

| angelRBD a răspuns:

Daca este un baiat destept nu ar fi pus parola numele acelei fete si si-ar fi dat seama ca te vei uita si la alceva nu numai la notificari.
sau poate a vrut doar sa vada ce vei face ce vei crede.
cat despre conversatiile cu alte fete daca e ceva serios intre voi nu poti sa in serios acele flirturi e adevarat ca sunt un lucru urat daca are prietena dar poate e doar imatur, tu chiar crezi in agatatu pe net, eu personal nu.
dar decat sa ramai cu indoiala mai bine vorbeste direct cu el dar ai grija sa nu exagerezi si el sa creada ca esti prea geloasa.
daca e vorba de o relatie de mult timp si va iubiti si va intelegeti bine as zice sa lamuriti chestiile astea cat mai matur si simplu posibil.
sper ca te-am ajutat.

| Parisblue a răspuns:

Daca vrei sa aflii adevarul,eu zic sa il intrebi clar ce inseamna toate alea,pana la urma, el ar trebui sa fie suparat, sau tu? %happy

| doYOUreallyLOVE a răspuns:

Ar trebui sa ii spui ca te-ai uitat, nu e mare lucru. il intrebi ce sunt cu mesajele acelea. de ce vorbeste asa de " dulce " cu alte fete, ce legatura are cu ele. si rezolvati problema. Ideea e urmatoarea. am patit si eu asta si am incercat sa nu ii spun. sa imi zic mie in sine ca poate a vrut sa vada ce zice respectiva persoana de a vorbit asa cu ea...si crede-ma ca mai rau am facut. Eram indiferenta cu el, vreo saptamana am fost nervoasa si nu suportam pe nimeni indiferent de ceea ce imi spuneau.
Deci spune-i ce ai vazut/citit si lamuriti`o. Bafta :*

| Aidutz explică:

Va multumesc le toti:*

| мєnтσѕ a răspuns:

In locul tau nu imi era rusine sa ii spun ca m-am uitat. rolling on the floor Ii trageam si 2 palme si il lasam cu ochii in soare pana venea in genunchiwinking. Ca sa vada cu cine se punehee hee love struck.:* wave