Buna! Stiu ca este greu sa-l uiti dar asta ramane cam singura sansa daca spui ca sufera dupa aia. Daca o sa-si revina si o sa fie gata pentru o noua relatie, atunci ai putea sa nu-l lasi sa nu te observe. Ai putea sa-l saluti de fiecare data cand il vezi sau ai putea sa vorbesti cu el pe mess etc. De multe ori cand astepti sa te bage un baiat in seama, astepti degeaba. Si daca nu merge, nu-ti face griji ca nu s-au terminat baietii, iar unii sunt mai prosti decat prevede legea si nu merita nici macar **** pe care le-a dat-o bunul Dumnezeu. Oricum bafta!:*
Incearca sa vorbesti cu el si sa-i explici ca nu mai poate fi cu ea.Sa`l faci sa inteleaga ca e acum e doar e excroaca pentru ca il face sa sufere si e cu acel baiat doar ca sa-l faca pe el sa sufere.si ca poate ea doar si-a batut joc de el. dupa aceea poate el va vedea ca tie iti pasa de el si poate ca va incerca sa uite de ea si sa vorbeasca mai mult cu tine. si daca e asa abordeaza`l mai mult ca sasi dea seama ca tu chiar tii la el. succes in relatie daca iti reuseste. Si sper ca te-am ajutat. :*
Daca ii sta gandul la alta persoana, nu stiu cum ii poti scoate asta din cap! In schimb daca intre ei nu a fost nimic serios si daca el nu e asa convins de ceea ce simte pentru ea, ai putea incerca sa glumesti cu el sa ai aceleasi activitati cu ale lui, sa aveti aceiasi prieteni.Incearca asta doar daca baiatul merita!
Fa sa fii prietena buna cu el, apropiete de el, gasiti un subiect comun despre care sa vorbiti, sa povestiti despre ce v-a place voua, despre evenimente placute intamplate in viata voastra! Sper ca te-am ajutat.
Bafta si Craciun Fericit!
Mai vorbeste cu el, acum nu poate gandi limpede ca-i este gandu doar la ea. Dar daca ajunge-ti sa v-a imprieteniti, si sa te placa eu zic ca o so uite. Fa cumva sa te placa, spune-i ca ce frumos n-ar sta impreuna, si mai gasesti tu
Succes
Andrapisicuta2 întreabă:
WhiteShadow_5640 întreabă: