anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In primul rand mă adresez fetelor, deci imaginati-va ca va aflați pe o plaja, parc, club, ștrand unde vreti...

Apare un tip de care va simțit atrase cât de cât, și vine la voi, ce ați vrea să vorbiți, ce subiecte ați discuta sau ce ați vrea voi sa vi se spună mai bine spus happy, și înainte sa vina la voi, v-ati dori sa vina la voi, sa vorbiți sau considerați ca nu e timpul/locul potrivit...

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Cred ca vrei sa spui abordarii directe.
Dupa cum ai forumulat intrebarea, nu cred ca ai facut prea multe abordarii de genu la viata ta, poate chiar deloc.
Acum depinde de fata si mai ales de tine.
Poate sa nu te bage nici in seama, poate sa te refuze politicos sau poate sa fie receptiva si deschisa.
Si nu conteaza subiectele, conteaza cum te prezinti si ce reiese din limbajul trupului.

| Swagmotherfuckers a răspuns (pentru ROB3RT89):

,,Dupa cum ai forumulat intrebarea, nu cred ca ai facut prea multe abordarii de genu la viata ta, poate chiar deloc." Serios chiar asta ai înțeles din întrebarea mea?
Chiar am avut multe abordări de genu și iti spun sincer uneori am fost refuzat alteori am mai vorbit cu unele câteva saptmani, depinde de fete, nu asta voiam sa se intelegă, și sa știu ce părere au departe cei care vin așa direct la ele fără alte vrăjeli și abureli.

11 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Da? Succes la cat mai multe.
Iti zic eu, una e ce iti vor spune domnisoarele aici rational, alta va fi atunci.
Depinde cat de bine iti joci cartile!

| RAY a răspuns:

Si ma rog cum poate o fata sti ce va face daca aceste actiuni sunt luate pe moment? nu mai puneti intrebari de astea nu au sens

| Swagmotherfuckers a răspuns (pentru RAY):

Vroiam doar sa știu părerea voastră despre aceste abordări rapide și pe moment.

| RAY a răspuns (pentru Swagmotherfuckers):

Asta nu putem sti, mergi sasi cumperi haine dar ce isi vor place e greu de stiut

| JustStitch a răspuns (pentru Swagmotherfuckers):

E, Voiam* nu cum ai scris tu!

| Swagmotherfuckers a răspuns (pentru JustStitch):

No Shit Sherlock.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Am menstruatie. Ai un tampon?

Asta ar da gata orice fata.