Aoleu, unde gasesc si eu fata ca tine .
Eu cand o sarutam pe o gagica a 2-a zi ma prezenta ca prietenul ei, aiurea rau, ca eu nu o consideram asa.
Mai sunt si tipuri din acestea de baieti care nu prea isi doresc o relatie stabila, sau le este frica de una.
Un motiv pentru care nu doresc o relatie stabila este acela ca primesti 30 de mesaje pe zi gen "ce mai faci?".
Mai bine lasa-l pe el sa te caute, nu-l stresa.
Si poti data urmatoare cand te intalnesti cu el sa-l faci sa nu uite prea repede intalnirea. Stii cum era vorba aia, distanta te apropie.
Si ii dai la 4 si ai vrea sa ii dai si diseara la 9
si iarasi ne intrebi``sa-i dau si acum? nu cumva sunt prea insistenta?``
cum zici tu.eu as da diseara.
Da. e ok. din moment ce el zice ca sunteti doar amici. s ar putea sa te placa dar ai grija sa nu si bata joc de tine. ii poti da msj.nu e ok daca i dai msj in fiecare ora. dar de doua ori pe zi... daca te place ar fi chiar perfect.:p
Pai spune i si lui asta.bai uite nu vreau sa fiu insistenta, dar e ok daca iti trimit mesaje de fiecare data cand imi amintesc de tine?
Aoleu.esti mult prea insistenta.Lasa-l pe el sa te caute daca te place.si nu e ok sa va sarutati, sa va tineti de mana si sa fiti doar amici dupa asta.Eu cred ca doar te foloseste.mai bine il uiti. unde ti-e demnitatea?
In locu tau daca vad ca e stresat. nu l-as baga in seama.nu i-as mai da mesaje. pana la urma iti v-a da el un mesaj
Asa am facut si eu. a vazut ca ma gandesc mereu al el.si acum e indiferent cu mine.lafel zicea si la mine. ca nu suntem impreuna. dar cand ne inatlneam ne tineam de mana, ne saruta etc. cel mai bine ar fi sa nu ii mai acorzi atat atentie
lasa`l sa vezi daca si el iti va da mesaje. daca te va cauta
fii mai indiferenta pentru a nu avea dezamagiri funda