| alexandramariaandro a întrebat:

Ma numesc Alexandra. Am 10 ani, un m 55, ochi caprui parul cret. Sunt o fire mai singuratica ma multumesc sa am un spatiu mic, sa zicem un colt de camera dar sa fie al meu sa nu fie incalcat. Unii zic ca sunt orgolioasa. Poate asa sunt.Dar in interior as vrea doar o imbratisare.Doar una! Nu serios doar una n-am nevoie de mai mult mas sufoca.Pur si simplu inchid ochii si imi imaginez tot felul de chestii.Asa fac i la scoala cand ne explica ceva sau citeste...Pur si simplu imi place sa imi inchipui imagini care se dezvolta transformanduse in miscari.Deschid ochii mari si simt o mandrie netarmuita. Imi plac culorile gen negru si albastru si mov....mereu mi-au placut personajele malefice? de ce? sunt nascuta pe 24 oct 2005. Sunt zodia scorpion. Oare de e asa? de ce ma comport asa indeferenta? funda!

12 răspunsuri:
| Broadband a răspuns:

Nu se spune degeaba ca " o imbratisare opreste 1000 de cuvinte, certuri, despartiri etc" ai nevoie de doar una

eu cred ca te cam injosesti adica te multumesti cu un colt de camera ca si cum nu vrei sa deranjezi pe nimeni si te retragi asa singura crezand ca deranjezi...iti spun ca nu prea e bine ai 10 ani si viata inainte abia cunosti viata.
si eu nu cred in zodii si alte alea...asa e firea ta dar zic sa fii mai optimista si increzatoare
ai probleme in familie? Cu parintii?
se cearta sau ceva de genul

| Doub a răspuns:

La 10 ani stai la calculator?

| R0R0 a răspuns:

Trebuie, la varsta asta, sa fii atenta la ce iti explica profesorii, la ore.
Si nu te stresa. O sa ai parte de imbratisari cand o sa mai cresti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incepe sa iei la hoha lumea in brate, pe strada. Sigur vei gasi si oameni care te vor imbratisa inapoi, cine nu are nevoie de o imbratisare!? Doar ca majoritatea nu realizeaza asta.

| Phoenixstar02 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu ai raspunde la imbratisare?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Phoenixstar02):

Unui copil de zece ani, da. Unui negru de 120 de kilograme, probabil ca nu... Totusi, un negru de 120 de kilograme nu ar cere imbratisari, le-ar lua pur si simplu.

Dar tu de ce intrebi, vrei in brate?

NUUUU, nu vreau! laughing) La mine in oras s-a organizat ''hug day'' si eu m-am inchis in casa in ziua aia. Sa fiu sigura ca sunt lasata in pace! laughing

Clar ai nevoie de o imbratisare, oamenii care sunt cel mai greu de iubit sunt si oamenii care au cea mai mare nevoie de asta dar refuza formele de afectiune pentru ca se tem sa nu arate celorlalti cat sunt de vulnerabili, in realitate... Cine fuge de imbratisari, tanjeste dupa ele in secret, Oano!

Ti-am facut cel mai smecher profil psihologic, daca ma trezesc cu vreo caramida in fata stiu deja cine e expeditorul!

Eeeee...dar eu nu refuz formele de afectiune de la cei pe care ii cunosc, din contra. Dar sa ma las imbratisata asa, de strada... nu e pentru mine!

Doar o caramida? laughing)

Speram ca esti mai micuta si fragila si ca nu poti arunca cu mai multe caramizi (sau alte arme albe care iti sunt la indemana), ca obosesti si tu dupa prima, ca orice om incercat de empatie...

Am sa nu mai fac pe viitor! Cel putin pana diseara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti o fire timida si visatoare. Probabil ca nu ai mai primit demult o imbratisare si ai avea nevoie de una! big grin Cere-o de la cineva apropiat! Nu strica!winking

| cristi10grei a răspuns:

Hmmmm imi aduce aminte de un film ce spui tu aici si asta sigur ai luat-o dintr-un film ori cum o sa revin cu filmu aici si tu nu ai 10 ani cum nu are bunica 20