| alina_9229 a întrebat:

Buna Ma numesc Alina si am 15 ani. Acum o luna am facut pentru a doua oara sex cu prietenul meu In timp ce faceam s-a rupt prezervativul sad. Miam facut un test de sarcina si imi arata ca sunt gravida. Nu stiu ce sa fac...cum pot sa pierd copilul fara sa ma duc la medic? Cum sa ii spun mamei?straight face Sincer nici nu vreau sa ii spun mamei pentru ca isi va pierde increderea in mine. Pot sa ma duc sa fac avort fara parinti? Rog seriozitate

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Du-te si repeta testele de mai multe ori, si mergi si la consult de specialitate, la o doctorita! Cauta o matusa mai intelegatoare si de incredere, care sa mearga cu tine!
In toamna, o fata de numai 12 ani a nascut un copil prefect sanatos! Merita sa avortezi, sa-ti periclitezi sanatatea, si apoi, daca nu vei mai ramane never Ever! gravida, si ai sa-ti blestemi zilele ca nu poti fi mama naturala?! Si nici adoptia nu e usoara, si nu e pentru oricine! Dar. daca duci sarcina la capat, si nu o sa vrei copilul, poti face un alt cuplu infertil fericit! il vei putea vedea apoi, din cand in cand, direct, sau pe furis., dar nu fa o crima care te va urmari toata viata, si care iti poate da si cosmaruri!
La scoala nu ai facut educatie pentru sanatate?! "Tatalui" i-ai spus ce "bucurie" ti-a facut?!

24 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poti pierde copilul fara avort si nici avort nu poti face fara parinti. De altfel ma intreb daca gasesti pe cineva sa-ti faca avort la varsta ta in Romania. Este foarte periculos, riscul de complicatii majore e imens. Oricum, va trebui sa te internezi, undeva intr-o clinica mare, intr-un oras, sa primesti anestezie generala, sa stai mai multe zile sub supraveghere, fiindca la varsta asta riscul de deces sau de complicatii severe e foarte foarte mare. Cred ca totusi cel mai bine si mai putin riscant pentru tine ar fi sa porti sarcina si sa dai nastere copilasului.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cand ati observat ca vi s-a rupt prezervativul trebuia imediat sa mergi la farmacie si sa cumperi pilula de a 2 a zi! Foarte rau ca nu v-ati gandit la asta; inseamna ca nu aveti experienta. Daca chiar esti insarcinata ar trebui sa-i spui mamei cat mai curand posibil si sa te sfatuiesti cu iubitul tau ce veti face! Bafta!

| Razvan a răspuns:

Lasa rusinea la o parte si ia masuri.Nu are sens sa te joci cu viata ta si cu viata lui.In mod normal ar trebui sa fie minunat pentru o femeie sa simta cum creste o viata in ea, insa ma indoiesc ca e cazul tau.
Mama ta si medicul sunt singurii care te pot ajuta.Si data viitoare ia anticonceptionale pentru o mai mare sigurantawinking

Abh
| Abh a răspuns:

Spune-i mamei tale neaparat, te va intelege, nu amana momentul pentru ca daca vrei sa faci o intrerupere de sarcina aceasta se face pana in 11 saptamani.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Când ai făcut testul? Testul se face după 21 de zile de la contactul sexual neprotejat! La primul contact v-aţi protejat? Când a avut loc? Fă nişte calcule, mai fă eventual un test de sarcină şi apoi vorbeşte cu părinţii dacă e vorba de o sarcină să nu fie prea târziu şi să fie necesar să o duci până la capăt.

| unione a răspuns:

Doamne fereste, ce idei frate... Vrei sa mori? Alina, lasa prostiile cu avorturi clandestine, etc.Si las-o naibii de incredere, spune-i, cat mai repede, cat se mai poate ceva, a trecut o luna deja. Voi oare nu va ganditi la consecinte, la ce urmeaza ''dupa''? Ma intristez...

| marsy a răspuns:

Ce se mai aude pe aici? E adevarat ca esti insarcinata sau nu?
Nu cred. Totul va fi Ok!
fiti mai atenti! Mi se pare ca ai facut acest pas prea devreme!

| adi4ever a răspuns:

Iti dai seama ce fata face farmacistul/farmacista cand va vede la varsta asta?laughing lasand gluma la o parte poti sa te duci la o clinica privata si sigur iti face fara acordul parintilor dar te va usca de bani...

Răspuns utilizator avertizat
| marcelan25 a răspuns:

Imi pare rau sa aud asta, dar de obicei testele de sarcina nu sunt 100%. Mai fa-ti inca un test dimineata buna dupa ce te trezesti si daca ii tot pozitiv, atunci eu cred ca ar fi de cuviinta sa vorbesti cu mama ta si sa-i spui ce s-a intamplat, doar e mama si o sa te inteleaga, chiar daca nu o sa mai aiba incredere-n tine pe moment, o sa-i treaca. Asculta-ma iti va fi mai bine. Iar pe viitor, prietenul tau ar trebui sa invete cum se trage un prezervativ, la modul corect. Mult Succes!

| Irina a răspuns:

Hrdcore daca folosesti 2 prezervative in acelasi timp ai toate sansele sa se rupa pentru ca se freaca unul de cealalt. Nu invata gresit pe ceilalti!

| mcrenma a răspuns:

Din pacate, cea mai buna solutie e sa ii spui mamei tale, indiferent care ar fi consecintele. Gandeste-te ce o sa faci apoi, o sa nasti un copil care doamne fereste nu va avea tata (daca prietenul te paraseste). Dar si sa iei viata unui copil nenascult sad
Mult succes!

| doraz a răspuns:

Du-te cu o ruda in care ai incredere la doctor si fa-ti analizele pentru a vedea exact. testele nu sunt 100% adevarate, asa ca poate mai ai o sansa.nu incerca sa iti provoci singura avortul pentru ca poti pati lucruri foarte nasoale. daca ai fost suficient de curajoasa incat sa faci sex atunci asuma-ti faptele si tu si iubitul asta al tau.bafta!

| dannny a răspuns:

Pana la 3 saptamani poti face avort spontan(adica din cauza nervilor sau a problemelor de sanatate)...si da poti sa te duci la medic fara parinti dar te costa in jur de 7 mil...

| hrdcore a răspuns:

Pai trebuia sa puneti 2 prezervative si nu cred ca se fac avorturi fara acordul parintilor

| ionika a răspuns:

Buna,
esti intr-o situatie foarte grava.la 15 ani nu se face sex mai ales ca faci a doua oara.eu zic sa le spui parintilor ce ai facut cu prietenul tau si sa avorti copilul sau sa il pastrezi cum zic si parintii tai. dar sa stii ca nu este bine ce ai facut

| ramona_1444 a răspuns:

Mai fa odata testul si chiar imi pare rau daca te pot ajuta cu ceva uitemi id : bruneta_bv8

| ramona_1444 a răspuns:

M-am gandit mult la tine si eu in locul tau as vorbi cu parinti si creca leas propune sa fac avort. dar cel mai bine e sa nu faci singura deoarece vei avea remuscari

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Buna!
Cel mai bine ar fi sa le spui parintilor, pentru ca oricum o sa se vada dp ceva timp.

| greeneye a răspuns:

Buna Alina!

Esti intr-o situatie nasoala, cel mai bine ar fi sa mai faci un test de sarcina dimineata din prima urina si daca iasa pozitiv spune-i mamei tale... se va supara, isi va pierde increderea in tine dar o sa te ierte pentru ca e mama ta si te iubeste indiferent de ce prostioare faci. Avort fara acordul parintilor nu cred ca iti va face cineva... poate la o clinica privata daca platesti o gramada de bani dar nici asa nu ai sanse straight face

| funkygirl a răspuns:

Draga mea... Ce ai facut? Viata sexuala se incepe de la 18 ani, si nu conteaza ce va spune mama sau tatal tau, importanta e viata ta sau a copilului!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti sa faci avort fara acordul parintilor deoarece esti minora.Nu prea ai ce sa faci in situatia asta. Daca nu poti vorbi cu mama ta vorbeste cu o ruda apropiata, o matusa de exemplu care t poate ajuta...Numai bine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana l 18 ani nu

| oli4ka1106 a răspuns:

Alina nu fa nici un avort ci vorbeste intii cu prietenul tau dar mama ta o sa te inteleaga daca o s sai lamuresti cum se cade doar fi indrazneata