anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ma nunmesc ciprian si am 20 de ani dar asta nu i asa important. important e ca acum ceva timp m am despartit de prietena mea. DUPA APROAPE 2 ANI O fata f frumoasa ce insemna totul pentru mine. Amandoi suntem niste idi0ti ne certam din orice suntem gelosi dar avem si dc.ne am inselat ca prostii de atatea ori. a i sunt f recunoscator mai ales pentru ca ma schimbat eram un dezastru inainte. acum sunt in limitele normalului (inainte eramun gras infect acum sunt gigi muschhilaughing colegele de cls se dau la me la fel si prietenele ei dar n i asta important de parca la ea nu s-a dat nimeni cat era cu mine.de cv timp a inceput sa fie mai distanta nu tel nu msg nu nimic se plangea eu stau la munca si u dupa fete.ba chiar mi a zis sa ma las si de sala cica pentru binele meulaughingne am certat de n ori dar de cand s-a angajat a inceput cosmarul cel putin pentru mine. A aparut de cateva ori la tv ( am incurajato) apoi ea are niste colege care se ocupa cu prostii gen numerologie horoscop si alte credinte proaste de parca te caracterizeaza o zodie de atatea ori a zis noi nu ne potrivim sunt doua fiei opuse la fel si acum cand ne am desp sunt 60 la suta sigur k ne vom impaca da nu acum. ceva ma apasa mi e dor de ea de mor o visez noaptea o urasc o iubesc nici eu nu stiu.Sunt cu pluta o iau rara, dc si bate jc in halul asta? aseara cica nu mai vrea, toate bune frumoase cateva injuraturi apoi somn de voie. Dimineata suna tel, nu raspund, mai tarziu la feL dau msg nu pot sa raspund te sun eu( tot nervos ca nu mai vrea) ma duc la practica acolo timp liber dau msg ea cica n are timp. Ok o intreb mai vrei sau nu mai vrei zi mi si mie. vb ce vb si nu mi raspunde la intrebare revin la ea vrei? te sun eu mai tarziu ca am treabalaughing mai rau k prosttii deci nu mi e rusine sa o recunost sunt mort dupa fetita asta e viata mea dar nu stiu ce sa mai fac vreau sa mi ziceti frate esti batut in cap, esti nebun, orice critica constructiva. dupa ce mi zicea ca s-a terminat m sterso de peste tot facebook mess tel liste de prieteni tot si mi da msg dc m ai sters din lista de prieteni? eu vb gratis la vodaf cu ea si gata ti cauti pe alta. azi i am recunoscut cat de mult o iubesc k viata mea, ceva ce stia deja asta dupa multe injuraturi stie ca sunt mort dupa ea si ea ma iubeste dar nu suporta certurile si ma gasit pe mine care sunt cea mai agitata persoanalaughingfac pariu k maine dim ma suna sau a mi da msg cu cf? si iar raman bou si iar nu dor si iar sunt prostlaughing faza proasta e ca suntem in aceeasi clasa la aceeasi grupa la facultate ( am dat de draq) da sunt un post. da ma schimbat acum e geloasa k prietenele ei a mi fac ochi dulci si nu sunt in stare s amia ies din casa aceeasi rutina proasta sala faculta si acasa nu pot sa vorbesc cu o fata nu mai am starea necesara si nu mitrece stiu ca am sa o uit da nu vreau sau vreau sunt f nehotarat. i so fi urcat vedetismele la cap daca a aparut la tv: mersi frumos si scuze de testul lung stiu ca sunt un aiurit da sunt si f indragostit de ea!

5 răspunsuri:
| blabla5532 a răspuns:

Tu te auzi cum vorbesti de persoana care spui ca o iubesti?

| GandesteLogic2011 a răspuns:

Te Iubeste! Tu o Iubesti! Daca nu joci cartile cum TREBUIE vei putea pierde o relatie dupa care amandoi sa regretati mult mult timp. Tu esti BARBATUL, tu esti raspunzator de de circumnstante. Fi calm, fi controlat, fi responsabil, accept totul asa cum e

| dora321 a răspuns:

In primul rand respecta-te pe tine si apoi pe ea...pana la urma asa vei reusi sa ii demonstrezi cat e de importanta relatia voastra...Sunt fata si stiu ca atunci cand imi spune "te iubesc!" si ne certam se va intoarce sigur la mine si poate ca si ea credesau chiar spera asta. Deci vorbeste deschis cu ea, spune-i ca nu e intentia ta sa va certati si ca nu v-a mai fi cazul.lasati si voi de la voi ca asa e un cuplu adevarat

| lalalalallll a răspuns:

Wow, ai 20 de ani și te cheamă "verdespiridusul"rolling eyes

| VladimirPutin a răspuns:

Mori