Numai baga nimic in vagin, pune mina pe carte baga in cap informatii utile invață nu e ok ce faci tu, ce varsta ai?
Buna să știi că doar dacă întreb asta nu înseamnă ca nu am înfometați în cap, și învăț zilnic informații utile, sper că știți ce sunt ăia "hormonii" că altfel nu întrebam această întrebare.
Informatii nu înfometați, ce varsta ai? Da stiu ce sunt aceia hormonii si ca la adolescenti sunt greu de stapînit de aceea multi apeleaza la masturbare, dar nici asta nu este o solutie te ajută pe moment dar nu iti rezolva definitiv problema, ce varsta ai? Sanatate multa
Nu este indicat sa bagi nimic in vagin, mai ales daca esti virgina, ca-ti rupi himenul si-ti poti provoca infectii si inflamatii ale vaginului.
Masturbarea la fetite se face numai la suprafata, cu degetul pe clitoris, fiindca jucariile bagate in vagin nu-ti pot produce orgasm vaginal. dar iti pot produce rani si vaginita care te pot afecta pe viata.
Buna.Sper ca esti troll.In locul tau mi-as tine mainile acasa si as folosi peria de par numai in scopul pentru care a fost creata.Risti sa te trezesti cu niste infectii de toata frumusetea si nu mai zic de rani ale peretilor vaginali.Pare ca nici nu ai mai mult de 13 ani.Sa vezi sa fun va fi sa povestesti la spital ce ai facut. Daca era asa simplu toti foloseau ce gaseau prin casa si nu mai exista industria vibratoarelor.Foloseste-ti putin creierul si bunul simt, ca nu e asa greu.
Buna, Țin sa menționez ca peria nu a fost folosita,si a fost curățată oricum înainte, si plus ca am hormoni, de aceea nu îmi țin "mâinile acasă"?, nu sunt troll, doar trec prin hormonii simplu.
Cu ce a fost curatata? Substantele de curatare obisnuite raman pe obiectele pe care au fost imprastiate, deci cu siguranta ai acele ingredinte inclusiv in vagin. Daca ai folosit spirt afla ca e o idee la fel de proasta deoarece afecteaza ph-ul acestuia. Jucariile sexuale au nevoie de o solutie de curatare speciala, gasita la magazinele specifice, atat pentru a proteja materialul din care sunt fabricate cat si pentru a nu perturba echilibrul florei vaginale.
Multi adolescente se lupta cu hormonii si totusi nu aleg sa isi introduca in zona intima chestii random de prin casa, in lipsa interactiunii sexuale.Ai rabdare pana cand mai cresti si ajungi sa faci sex cu un baiat.
Doamne..cum să o curăț cu spirt, am spălăto cu apa bine, deși oricum ți-am spus nu a fost folosita si cu săpun, iar dupa am clătito bine.
hai ca esti tare de tot, parca erai cum ai zis ca am uitat pentasexual sau cum ai zis?
Deci iubesti fara sa ai nevoie de sex sau ce o insemna rahatu ala.
In sf deci pana la urma o dai pe normal
las ca e bun si asa rau, natura trage de tine se pare, nu te lasa sa o iei pe cai aiurea.
Incearca cu degetele, dar nu toate, ca nu esti vaca
baga si tu doar 1 max 2 degete si exploreaza, dar asa incet, nu te grabi.Asta dupa ce te speli pe miini. Poti folosi si un lubrefiant daca nu-i esti suficient de uda.
Daca vrei sa incerci cu obiecte, stiu si eu fructe, legume, orice ai folosi, ATENTIE orice folosesti cumpara PREZERVATIV, pui de exemplu un castravete de ala lung, stii ce zic, il pui in prezervativ si dupa incerci.
Niciodata sa nu bagi legume si fructe asa, chiar si coada de matutra ce spui tu ca ai incercat de perie
Orice incerci baga in prezervativ, obligatoriu, legume, obiecte.
De asemenea, cauta la suprmarket daca or avea, daca nu la sexshop produse de lubrefiere, cu alea dai pe prezervativ, o sa fie treaba buna.
Nu te lua dupa ce au comentat toti pe aici, toti is pe dinafara, au spus numai timpenii.
Daca ai bani poti cumpara si vibrator, dar unul cit mai subire, sa nu te incinte alea mari sau f mari, ca dai bani degeaba, nu o sa il poti folosi.
Alea mari is pentru femei f experimentate, profesioniste, cel mai bun e unu stiu si eu ca grosime 4- cm daca nu mai subtire si nu asa lung.
Obiecte am spus, castravete de ala lung, poate morcov, cam astea ar fi cele mai bune, apoi perie ce spui tu sau ce ai folosit, dar sa aiba coada asa rotunjita la capat, bagi in prezervativ, mai dai si cu lubrefiant, o sa mearga unsa
Scuze ca mai bag maimutoi de astia care rid, ce scriu este cit se poate de serios si folositor, iti garantez.
Uite femeia asta violeta 2 adica asa ii zic eu, aia dulcatt, uite si tu ce timpenii spune.Ea crede ca tu ti-a bagat peria, adica partea cu care perii parul
iti dai sama cit o duce mintea, e varza, degeaba e femeie ca e pe dinafara total, dar ea tot insista si numa balarii spune.
Iam atras atentia de cateva ori, m-a blocat, daca atit poate duce, atit face.
Ea te sfatuie pe tine sa gindesti, dar ea gindeste cu altceva, creier sigur nu are deloc.
Ia intreab-o cand un barbat isi baga miinile lui pe acolo, aia cum este, mai ales ca ala nici nu se spala
te pomeni ca ea de o avea iubit, cand vine ala la ea, il baga deja in formol saracu
ii pling de mila, iti dai seama sa ai o experienta de asta cu femeia asat dullcat, cred ca veci nu-ti mai trebuie femeie, asta e in stare sa bage barbatu in formol cum am spus, ori o avea acasa pregatita deja dezinfectante
Sa vina ala si ea sa spuna cam asa
hai chiloti jos, aduce sticla cu alcool eu ia in mina si dai frecare, ii dezinfecteaza aluia scula
morrrr dullcat violeta nr 2 cea mai tare de pe TPU.
Dar ce se face daca vrea iubi sa o sarute, iti dai seama, il pune pe ala pe pauza
apoi aduce iar sticla, hai deschide gura sa tio dezinfectez
de ai o asa experienta cu femeia asta, sigur te faci gay
nu-ti mai trebuie femeie toata viata.
Nu stiu citi ani ai, nu ai spus de ai facut sex vreodata, daca nu ai facut sex, atunci te poti abtine, asta daca nu ai nici macar 18 ani sau 17 macar.
Era f greu sa te abtii daca ai facut sex, atunci organismul iti cere, dar de n-ai facut, eu asa zic ca te poti abtine.
In sf daca tot vrei si vrei, fa asa cum zic eu, eu asa am gindit ca e bine, ca este corect, apoi cindva am si citit ca asa se face, deci ce gindisem eu fusese bine.
Am citit nu ce spune nea dorel sau tanti violeta, am citit ce spun doctori, deci chestii serioase.
Asa obiecte, poti folosi orice ti se potriveste, doar sa le pui, cum am spus in prezervativ, iar daca ala e prea uscat, ori tu nu esti suficient de umeda, sa folosesti lubrifiant.
Sa nu bagi obiecte ascutite, sau care zgiriie, care ar putea sa treaca si prin prezervativ, or sa te raneasca si sa nu afci alte timpenii.
Cam asta e tot, asa ca citeste bine ce am scris, fa cum am spus, si o sa fie bine.
Daca nu ai facut sex niciodata, atunci daca bagi chestii, lucruri, sigur o sa swe rupa himenul, asa ca o sa curga ceva sange, asa ca nu dispera sau sa te sperii, dupa o sa treaca si cam asta o sa fie, o sa gasesti un baiat, o sa faci si cu ala, o sa fie mult mai bine decat daca tio tragi tu singura, nu se compara o masturbare indiferent cu ce o faci cu sexul cu un barbat.
Este ceva si psihologic, de aia cu un barbat e mai bine, dar daca nu ai cunostinte, poti ramane gravida si alte belele si cu un baiat.
Ia si tu ce crezi ca e bun, alege de la fiecare, desi tot care au scris aici pana acum na spus nimeni nimic bun.
Dar poate mai apar si altii sa comenteze, desi eu am spus cam tot ce trebuie, asa ca,
Spor la treaba.
Bună,e clar că dacă am întrebat de obiecte e clar ca nu pot ave acces la jucări sexuale, și daca ați auzit de hormoni, veți știi că te poți abține până într-un anumit nivel, și ați zis de lgbtq că o iau pe căi bune sau nu știu ce, informativă înainte dacă nu știți, ce oamenii pot exsista
Daca fata nu-i curioasa dse barbati, se poate rezolva si singura, asa ca este bine sa fie informata cum si sa nu apara probleme.
Referitor la dullcat, zii si tu daca nu am dreptate? Nu vezi ce o intreaba pe aiai, s-a spalat pe mina, a dezinfectat coada la topor
pai cu spirt nu-i bun,. da cu tamiei si aghiazma, dai cu formol cu apa oxigenata, de ai asa o femeie gen dullcat cum am spus te faci gay
Singurele obiecte acceptate sunt obiectele speciale, vibratoare, dildo-uri, jucarii sexuale. Cu obiectele de prin casa, exista riscul de a te rani.
Bună! eu am întrebat deoarece nu am acces la așa ceva!
Daca nu ai acces e clar ca lumina zilei ca nu e vremea sa iti incepi viata sexuala.
?
Mi.au dat vreo doua lacrimi când am citit.
E doar o întrebare, pentru ca nu am pe cine să întreb altcineva, pentru că subiectele astea sunt considerate tabu, si pentru asta e TPU să întrebăm
Rău tare faci. Poți să faci infecții, sa îți ranesti pereții vaginali, multe chestii.
Mai bine te masturbezi, decat sa îți bagi tot ce apuci prin vagin. Menționez, nici prea mult sa te masturbezi ca dai de dependență.
Nu cu peria. Baga morcov, castraveti, dovlecei, facaletul, sticla de 0, 5 litri.
De ce iti bati joc de ea?
Trebuie sa ai grija cum introduci astfel de lucruri, nu este prea indicat, daca doresti sa discutam scrie-mi, pup! ai grija cu igiena, iti pot spune cum sa te masturbezi fara a introduce obiecte