| Se7en_4855 a întrebat:

Numele meu real este Ana si trec in a5a si in clasa a4a am avut un iubit (nu dau nume), prietena mea mi-a spus ca ii place si ei dar el a auzit si apoi a inceput sa se poarte ciudat:vorbea urat si altele, iar eu m-am despartit de el si acum tot sta pe langa mine si vrea sa vorbim.Credeti ca inca ma mai place? Va rog raspundeti sincer, dau funda cel mai sincer raspuns.

Răspuns Câştigător
| Michell_7762 a răspuns:

Ana esti inca f. micuta pentru. a folosi cuvantul "iubit". Parerea mea, daca nu ti-a placut modul lui de a se comporta (in momentul in care el s-a simtit "curtat") lasa-l pentru. ca data viitoare cand alta fata il va "curta" se va comporta la fel sau mai rau.Nu ai idee cati baieti vei mai cunoaste de acum incolo.El vine, te cauta, fate ca ploua poate asa intelege ca nu esti o jucarie (imi place o vreau! nu imi mai place o las). Sper ca m-am fc. inteleasa si nu te-a suparat sfatul meu.

6 răspunsuri:
| Angelique a răspuns:

Daca sta langa tine cred ca inca te place pentru ca tu te-ai despartit de el nu el de tine, insa asta poti afla daca-l intrebi.Depinde ce vrei tu.Succeswinking

| VaniLLaDeeJay a răspuns:

Sincer, cred ca da. daca inca vrea sa vorbiti. Daca l-ai vazut cu o alta fata cat timp ati fost despartiti,..., atunci nu cred ca te place. Vrea doar sa stea cu tine, ca nu mai are cu cine. [funda ca sunt sincerhee hee]

| robert_6335 a răspuns:

Doamne, la varsta ta nici nu ma uitam la fete, tu cica in a 4 ai avut iubit, doamne fetito invata carte si prin a 8 cauta-ti iubit nu de acum ca...

| dani112 a răspuns:

Daca la varsta asta astea te preocupa ce o sa faci pe la vreo 16 17 ani?

| DantZa_5059 a răspuns:

Salot! ca sta pe linga tine si vrea sa vorbiti nu este un motiv ca vrea sa va impacati. Sunt 2 variante : sau el doreste doar sa fie simplu prieten sau el vrea sa fie cu tien, Doar acestea pot fi variantele. Gindestete, daca da imi multe semne poate chiar sa te palca din nou si sa doreasca sa fiti impreuna, insa poate fi o pura amicitie, poate se simte singur si are nevoie de cineva care sa il consoleze. Ai grija, ca baietii in ziua de azi sunt de neinteles. Bafta si / Funfa? xD

| Kate1234Frumoasa a răspuns:

Draga sincer sa nu te impaci cu el. Faci o mare greseala! El este gelos si pentru. El este poate prima dragoste si prima dragoste(iubira) nu se uita niciodata! Sa nu te impaci