Buna
Off imi pare rau pentru tine ca treci prin asta. Incearca in primul rand sa fi tare si puternica sa te simti cat de cat mai bine.
Incearca sa iti stapanesti lacrimile si sa te gandesti daca intr-adevar merita sa plangi pentru cineva.O iubire adevarata nu o poate destrama nimeni niciodata,si daca este asa inseamna ca nu a fost iubire adevarata din partea lui,ci doar din partea ta. Daca tinea la tine cu adevarat nu v-ati fi despartit din cauza unui vecin.
Stiu ca iti este greu,ca te doare dar ce rezolvi daca plangi si numai ai chef de nimic? lacrimile care le versi tu nu au putere sa mai schimbe nimic. Stiu ca doare, dar trebuie sa fi tare, asa in viata primim diferite palme, dar tot ce trebuie este ca noi sa le facem fata si sa reusim sa mergem mai departe chiar daca suntem distrusi pe interior.
Daca tine la tine cu adevarat cu siguranta te va mai cauta, chiar daca mama ta i-a dat acel mesaj.Lasa sa mai treaca macar o saptamana si vezi daca te va cauta. Daca nu te va cauta iti vei da seama ce mult ai insemnat tu pentru el.
Ai putea de exemplu sa scrii pe o foaie tot ce te doare, tot ce simti tu, pe urma sa o arzi, ai sa vezi ca te va ajuta cat de cat.Pe mine m-a ajutat cand am avut nevoie.
Tine capul sus oricat de greu este.Lupta si spera si vei vedea ca vei reusi intr-un final sa fi mai bine.
Orice sut in fund este un pas inainte!
Ai incredere in tine, fi optimista.Sterge-ti lacrimile, ridica-te si incearca sa mergi mai departe.Nu te da batuta, vei reusi, sunt sigura de asta.
Bafta si ai grija de tine, si nu uita ca viata trebuie sa mearga inainte, nu inapoi!
Multumesc din suflet!
Nu ai pentru ce!
Du-te la psiholog s-ar putea agrava daca te iubeste cu adevarat nu ar face cum a zis mama ta sper ca te-am ajutat macar putin
Dacă te iubește și ține la tine așa cum îți dorești tu, va încălca orice regulă. pentru a te avea înapoi. și dacă nu dă niciun semn de împăcare, așa cum ar trebui să fac și eu! Eu în locul tău aș vorbi cu el pe tema asta, și dacă arată că-și dorește și. că, chiar vrea o relație ascultă-l și înțelegel. dacă nu mai vrea nimic din partea ta, mai bine o lășați baltă. Descarcă-te mult, cât poți. până-ți trece. Știu cum e. e greu, încearcă să ții capul sus!
Amaliaaaalala întreabă: