| Balan22 a întrebat:

Prietena mea crede că nu mă satisface. Fac sex cu ea cate o oră și nu pot ejacula decât dacă mă masturbez eu sau ea după. E vreo problema? De ex daca vreau să mă termin în ea(este pe anticoncepționale). Nu pot. E de bine sau de rau?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Ceea ce ai relatat in privinta imposibilitatii de a ejacula sperma in timpul actului sexual de penetrare a vaginului, se poate aprecia si considera ca fiind o situatie ANORMALA, care probabil apare pe fond psihic. O discutie si consultatie efectuata de catre medicul urolog, sau o discutie cu un psihoterapeut sexolog ar fi binevenita. Sanatate!

9 răspunsuri:
| LionTrap a răspuns:

Nai incercat 2 ore? incearca

| LionTrap a răspuns:

Daca ai ceva du-te la ginololog

| Camelia25 a răspuns:

Pai depinde, te satisface?

| Camelia25 a răspuns:

Incercati sexul tantric, daca e prea tehnic de multe ori nimeni nu rămâne satisfăcut.
In mod simbolic sau isoteric sexul dintre un barbat si o femeie se aseamănă ca ploaia pe pământ. Apa cade din cer pentru a uda si a crea viata, in sex se da acelasi exemplu, vagina e gradina si tu ploaia... Daca nu poti sa o uzi e din cauza desconectari in momentul actului, nu e doar un du-te-vino, e mai mult de atat, trebuie sa simți, si daca si ea va simți atunci uniunea duce la alt nivel. Cu răbdare, incredere si practică experiența va fi mult mai plăcuta happy

| alina2k18 a răspuns (pentru Camelia25):

''vagina e gradina '' asa e sora mea laughing)))))

| mihai69 a răspuns (pentru Camelia25):

Pfoai! grădinar mă fac!
===
On topic: ai mai făcut sex și cu altă fată vreodată?

| Camelia25 a răspuns (pentru alina2k18):

M-am referit la aceasta metafora ca fiind un simbol, cum se întâmplă cu cerul si pamantul. vagina e un organ sexual conceput pentru a crea viata, clitorisul pentru placere happy

| Camelia25 a răspuns (pentru mihai69):

Ma atrag doar bărbați si vorbesc din propria-mi experiența

| mihai69 a răspuns (pentru Camelia25):

Întrebarea despre sexul cu alte femei NU îți era adresată ție - e clar delimitată de replica glumeață apropo de comentariul tău și „marcată" la fel clar ca fiind „on topic" = adică răspuns la întrebarea inițială.
În subsidiar, deși poate crezi altceva - chiar nu m-am „dat la tine".
Doar m-a amuzat cum sună ceea ce ai povestit. Să ai cât mai multe nopți tantrice!