Ba da ce doamne iarta-ma a intrebat? nu va comvine nu raspundeti si lasatil in pace! nustu ba edi cat trebuie sa o ai. da o sa iti creasca mult daca dai la laba! asa se raspunde!
Dupa parerea mea n-ar trebui la 11 ani sa te preocupe cat are penisul tau in erectie... du-te si joacate cu masinutele si mai vorbim peste cativa ani... ok?
Nu fi ingrijorat referitor la centimetri...principal e sa te poti folosi de ceea ce ai...
Stimabile, daca de la varsta asta incepi sa iti faci complexe viazavi de obiectul muncii e grav. Eu pe la 11 ani inca ma jucam cu trenuletele si cu bicicleta. O sa ai timp sa fi barbat asta e lucru cert, dar copilaria nu ti-o readuce nimeni inapoi.
Ca idee in general penisul e corelat cu palma, si pana pe la 20 de ani tot creste, fa un exercitiu priveste-ti obraznicatura din lateral, ai sa il vezi mai mare, oricum nu vad in tine un viitor sanatos daca la ani tai te gandesti " cum ar fi sa... " treaba ta, fereste-te de boli s de suferinta multa!
Copil daca de la varsta asta te preocupa mizeri din astea... Du-te si joacate lasa prostiile ca o sa ai timp destul de ele. Dar ca sa nu te las fara raspuns in jur de 10 cm oricum inca nu ai intrat nici la pubertate nu-ti mai pune astfel de probleme.
Bai edi
du-te bai baietica si joaca-te cu mingea ce sunt intrebarile astea la 11 ani
esti nebun clar
Ai tu erectie la 11 ani?
Maine vad ca vine o fata si intreaba
Cat de mari trebuie sa aiba sanii la 11 ani
Ca sa mor de nu ma omor ![]()
Copiii astia frate
eu la 11 ani nici funda nu stiam sa o fac'
Astia vor sa stie cat trebuie sa masoare penisu la 11 ani...
Vai de steaua noastra'
Vorba mamei
"Voi o sa ne asigurati noua pensia? "
11 ani? Du. te mă şi joacă. te afară.
La 11 ani, sincer nu ar trebui să te intereseze probleme de genul ăsta.
Ce probleme ai la 11 ani
sincer sunt fata si nu stiu. dar o sa il intreb pe prietenul meu si iti voi spune