Nu e insarcinata doar ca a miscat-o, a emotionat-o mult pierderea virginitatii.e mai greu pentru fete sa accepte ca acum a trecut la alta etapa a vietii ei.E mult mai complicat decat crezi.mai ales daca e o persoana mai sensibila, mai delicata, se simte rau dupa actul sexual.incearca sa-i oferi si suport psihic dupa asta si nu o obliga sa repete actul prea devreme.intreab-o daca e pregatita pentru a 2-a oara.bafta.
Daca ati folosit prezervativ nu e motiv de ingrijorare se poate sa fie ceva de la stomac sau daca spui ca era virgina si o emotie puternica poate provoca o astfel de stare insa pentru siguranta voastra cumparati un test de sarcina pe care sa il faca la o saptamana dupa actul sexual. Bafta!
Parerea mea ca da este posibil sa aiba gastrita sau ns altecva. Nu cred ca are legatura mai ales ai folosit prezervativ, plus ca nu cred ca simptomele de sarcina apar dupa patru zile. Dar ca sa fi sigur faceti testul de sarcina desi repet mai mult ca sigur nu are cum sa fie sarcina. Acum depinde la romani totul e posibil
Era un spirit de gluma, Bafta pupici
Pai poate era rupt prezervativul. La 21 de zile dupa contact mergeti la farmacie si luati un test de sarcina
bafta