| postinor a întrebat:

Acum 4-5 zile am facut sex cu prietena mea care era si virgina dealtfel. A doua zi au inceput sa ii apara niste dureri de stomac si stare de voma pe care le are si in prezent. Nu prea poate sa manance, daca incearca, i se cam intoarce inapoi. Precizez ca am folosit prezervativ si am ejaculat in el, deci nu cred ca poate fi vorba de vreo sarcina thinking Oare sa nu aiba nici o legatura cu relatia sexuala? eu ma gandeam la o gastrita sau poate infectie ceva? Astept pareri. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Nastia a răspuns:

Nu e insarcinata doar ca a miscat-o, a emotionat-o mult pierderea virginitatii.e mai greu pentru fete sa accepte ca acum a trecut la alta etapa a vietii ei.E mult mai complicat decat crezi.mai ales daca e o persoana mai sensibila, mai delicata, se simte rau dupa actul sexual.incearca sa-i oferi si suport psihic dupa asta si nu o obliga sa repete actul prea devreme.intreab-o daca e pregatita pentru a 2-a oara.bafta.

4 răspunsuri:
| InnaiiSa a răspuns:

Daca ati folosit prezervativ nu e motiv de ingrijorare se poate sa fie ceva de la stomac sau daca spui ca era virgina si o emotie puternica poate provoca o astfel de stare insa pentru siguranta voastra cumparati un test de sarcina pe care sa il faca la o saptamana dupa actul sexual. Bafta! happy

| Dydy_7659 a răspuns:

Parerea mea ca da este posibil sa aiba gastrita sau ns altecva. Nu cred ca are legatura mai ales ai folosit prezervativ, plus ca nu cred ca simptomele de sarcina apar dupa patru zile. Dar ca sa fi sigur faceti testul de sarcina desi repet mai mult ca sigur nu are cum sa fie sarcina. Acum depinde la romani totul e posibil happy Era un spirit de gluma, Bafta pupici kiss

| nuamPleaca a răspuns:

Pai poate era rupt prezervativul. La 21 de zile dupa contact mergeti la farmacie si luati un test de sarcinawinking bafta big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Durerile de stomac nu au legatura cu sarcina!
Si chiar daca ar fi o sarcina nu apare la o zi de la act, simptomele specifice ca nu suntem in sims!
Sunteti amandoi picati de pe luna! d'oh