| Mihaela024 a întrebat:

Bună seara, am divorțat de curând, și am 1 copil de aproape 2 anișori,și mam îndrăgostit de un bărbat care are iubita,trăiește cu ea în concubinaj,și lui îi place foarte mult de mine zice ca nu va renunța la mine niciodată,i-am zis de multe ori sa ma lase în pace ca nu-i bine și să-și vadă de familie dar nu vrea,problema e ca am cedat într-o seara pasiuni și am făcut dragoste și tot ma cauta, nu ma lasă, am 3 zile întârziere de menstruație,ma cam dor sâni, oi fi rămas însărcinată, ca si-a dat drumu pe zona intima nu înăuntru!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sexul neprotejat in perioada fertila are risc masiv de sarcina, maia les daca au fost partide consecutive de sex.

Eu cred ca tu te legi la cap cu unul care nu-i interesat sa fie cu tine, dar este interesat sa obtina sex gratis de la tine.
Ma asteptam sa fii invatat ceva de la o relatie esuata, nu sa sari din barbat in barbat, cu un copil deja dupa tine si posibil un al doilea.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu te supara, suna ca o telenovela proasta si atat. Daca faci sex aiurea trebuie sa-ti asumi. Exista teste de sarcina, noi nu avem de unde sti.

| Dragobeta a răspuns:

Ai deja un copil si nu stii sa folosesti prezervativul?
Sigur ca ii place de tine... ca amanta. A doua, de rezerva. De ce nu a renuntat la iubita daca te place asa de mult?
Acum, mai faci un copil. Roaga-te sa-l recunoasca. Va spune ca asa cum i-ai cedat lui, poate ai fost si cu altii...