| sergiu25bc a întrebat:

Buna seara.Am si eu o intrebare si sper sa fiu inteles.Si anume chiar daca am varsta de 25 ani, in ziua de azi gasesti foarte greu o fata serioasa pentru a putea sa iti intemeieze o familie.Majoritatea sunt pe interes, materialiste, prea fitoase.Eu sunt genul de persoana cu bun simt, am cei 7 ani de acasa cum se zice, dar am avut prea multe deceptii in iubire si mereu am suferit din cauza lor.Intrebarea mea este cum poti sa speri ca in o buna zi vei reusi sa gasesti sufletul pereche daca mereu ai avut de suferit.Multumesc si sper ca voi primi cateva raspunsuri ajutatoare.

20 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

In ziua de azi, majoritatea femeilor vor si un job, o cariera, asa ca 25 de ani mie mi se pare devreme. Nu spune nimeni ca nu gasesti femei interesante si in vreun club; daca sunt inteligente si fara fite nu inseamna ca stau numai in biblioteca. Hotaraste-te ce trasaturi ai vrea sa aiba femeia cu care sa ai o relatie, apoi pregateste-te activ pentru a o intalni. Oamenii se atrag, se cauta unii pe altii, se gasesc. Nu e necesar sa pleci la vanatoare; stai cu simturile deschise si vezi ce se intampla.

mlm
| mlm a răspuns:

Buna, desi tu ti-ai pierdut increderea mai sint si exceptii dar care cu siguranta tu inca nu le-ai intalnit, posibil ca tu pina in acest moment ai avut parte numai de alea care sint pe interes cum zici tu. Daca astepti sa le gasesti la coltul blocului nu vei gasi cu siguranta, ai totusi rabdare toate la timpul lor ai sa vezi ca va veni soarele si pe strada ta.Important sa corespunda cerintelor tale, tu te-ai gandit nu ai cerinte prea mari? Incearca sa vezi si sa gandesti la ceea ce iti doresti sau cum ai vrea sa fie viitoarea partenera.Succes si sa fii iubit.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Timp ai, speranta ai... si cum zicea un prieten: autobuzul care te duce unde vrei tu, nu-l iei din statie, ci dintre statii.
Maxwell a spus o chestie tare, ceva in genu'... Daca e scris sa se intample un lucru bun, acesta se va intampla oricum si la momentul cel mai potrivit, in locul cel mai bun.
Asa ca... nu mai cauta, n-ai sa gasesti dragostea, ea te gaseste pe tine.
Spor!

assiris
| assiris a răspuns:

Depinde de cauza in care te-ai trezit deceptionat. Cum s-a intimplat asta, ce anume a produs deceptia?

eileen
| eileen a răspuns:

Fetele pe care le cauti tu nu le gasesti niciodata in cluburi sau baruri, desi daca spui ca esti bine educat nu cred ca iti pierzi timpul in felul acesta. Fetele vor siguranta materiala, asta nu inseamna ca sunt materialiste, majoritatea au bunul simt sa nu ceara mai mult decat trebuie. Fitoasele le lasi, astea sunt periculoase. Fete bune gasesti unde poate nu te gandesti...la o cafenea, intr-o biblioteca, o librarie, la coada la abonamente, niciodata nu stii peste cine dai. Fii tu baiat bun si ai sa atragi o fata spectaculoasa tocmai buna pentru tine. Intre timp, la 25 de ani concentreaza-te pe cariera, fa-ti un rost in viata.

auran
| auran a răspuns:

Dragul meu nu au intrat zilele in sac si apoi eu consider ca un barbat nu ar trebui sa se insoare mai devreme de 30 de ani. De ce? Pt ca in general ei se acseaza pana la acea vasta pe cariera sau pe a cunoaste cat mai multe fete. Faptul ca nu ai avut norc pana acum nu inseamna ca trebuie sa disperi - va aparea si fata mult dorita atunci cand va trebuii, dar va trebui sa ai grija sa nu o cataloghezi in aceeasi oala cu fitoasele. Tatoneaza terenul intai si apoi da verdictul daca te merita sau nu.
Bafta!

| DenissaDeea a răspuns:

Adevarul e ca esti o persoana putin mai diferita din cate spui! eu as zice ca de gasit perechea potrivita o vei gasi cu siguranta, cele intamplate tie nu ti au fost sortite! dar asta nu inseamna ca toate fetele sunt pe interes, materialiste etc.intr-adevar unele fete chiar sunt pe interes, materialiste sau fitoase! iti trebuie rabdare si incredere, soarta ta e pusa deoparte si va veni la timpul potrivit...Pentru a te putea casatori nu exista limita de varsta... o fata se cunoaste interesele ei de la prima intalnire si iti poti da seama dupa preferintele care le are care ii este interesul.mult succes si iti doresc sa intalnesti adevarata ta dragoste...

| Ben. a răspuns:

Mai trebuie sa mai dai si de la tine.cam suna a jignire la adresa femeilor, cum ca n/ar mai fi prea multe serioase, dc o tii tot asa s/ar putea sa mai intarzii in a/ti gasi o pereche.

| nicky a răspuns:

Eu zic sa stai linistit. Sti vorba aceea "ce e al tau e pus deoparte". Asa ca asteapta, cand va fi momentul iti vei gasi jumatatea si probabil va fi exact cum iti doresti. O persoana care te iubeste cu adevarat nu profita de tine in nici un fel.

| cribus a răspuns:

Ai primit raspunsul la intrebarea ta de la ceilalti... ce pot sa-ti spun nu dispera ce-i al tau e pus deoparte!

| oooooooo a răspuns:

Sa stii ca sunt si fete in aceeasi situatie.Ai spus ca ai avut multe deceptii in iubire, esti sigur ca a fost doar vina fetelor? Mai ai destul timp sa te casatoresti, nu ar trebui sa te grabesti...toate vin la timpul lor:si fata care sa te iubeasca, si casatoria, nu e capatul pamantului daca ai 25 de ani si nu ai o familie. E important sa nu etichetezi toate fetele asa cum ai spus mai sus, si sa ai rabdare sa le cunosti bine inainte de a trage concluzia.''Ce e al tau, e pus deoparte...''

| bismark65 a răspuns:

Nu te agita esti inca tanar, esti si promitator pentru ca scrii corect gramatical.Cand o fi sa fie, ai sa stii ca ea este...bafta!

| sergiu25bc explică:

Mereu am gasit fete care am crezut ca sunt pentru mine, dar apoi am observat ca de fapt ele cautau doar situatia mea materiala si am incetat sa mai frecventez acele fete.Chiar daca am stat 5 ani in occident si acum am revenit inapoi degeaba am 1 apartament al meu, 1 servici stabil, daca mereu ajungand in casa singur sunt intre pereti.Merg si la discoteci f rar doar cu amicii, facem si plimbari in natura, excursii la munte, dar am observat ca multe fete au zis tu esti prea sufletist si sincer cu noi fetele, trebuie sa fii 1 pic mai smecher, dar cum sa fiu smecher daca sunt genul de persoana care am o vb, trebuie sa vina totul de la sine.Nus genul de baiat care dupa 2 intalniri gata proba salteaua, eun sunt genul care poate sa astepte si 4 luni de zile apoi acea proba, doar sa stiu ca sunt iubit pentru ce sunt si nu ce situatie materiala am. Unii au zis ca singura cale ar fi sa dau anunt in reviste matrimoniale am zis am facut 1 data acest gest si slabe sanse pe atunci eram pusti 18 ani, acum anii au trecut.

| onlyme_3202 a răspuns:

Stii... ai dreptate intr-un fel, dar sfaturile ce le primesti nu te ajuta cu nimic. iubirea nu se invata, nu se pregateste, ea vine pur si simplu indiferent de circumstante. ideea e sa ai rabdare si daca zici ca esti educat atunci o sa iti dai seama daca o persoana merita sa investesti in ea. bafta happy

| emiliagrosu a răspuns:

Cred ca sunt foarte multe fete cu bun simt, insa problema este ca asa zisele prietene ale lor intra automat in comptitie si le intreaba: dar cum e? cati bani are? cu ce se ocupa? cum se imbraca...vei intalni cu siguranta fata potrivita pentru tine si atunci ea nu va ma baga in seama toate prostiile astea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pei in primul rand nu trebuie sa le cauti pe unde se perinda pitzipoancele laughing)
Mai aveam un prieten care vroia o relatie serioasa dar numai prin "Bamboo" statea.
Nu te grabi, ai 25 de ani, esti tanar o sa gasesti pe cineva.
Rabdare happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate vin la timpul lor! Trebuie sa inveti anumite lucruri in viata, despre viata... intai pe cont propriu.Ca sa convietuiesti cu cineva trebuie sa te cunosti mai intai foarte bine pe tine. O vei intalni cand vei fi pregatit, pana atunci afla din experienta cat mai multe despre tine, defineste-te ca persoana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu prea bine cu ce te confrunti happy sfaturi :
1.socializeaza cat mai mult, plimba-te prin locuri cu cat mai multi oameni
2.dezvolta o abilitate de comunicare mai buna, fa-ti cateva amice, sunt foarte bune si indirect o sa cunosti sau o sa auzi si de diverse prietene de-ale lor

or mai fi si altele, la mine au mers astea big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce inteleg prin fata serioasa

| daniela_5151 a răspuns:

Sal am trecut si eu prin ce treci u ...sunt fata dar asta nu inseamna ca nu te inteleg...si eu am suferit mult dar vreau sa-ti spun ca exista cineva si pentru tine nu conteaza sa fie frumoasa in exterior ci in interior. ...sunt femei care au suferit si cauta acelasi luccru ca si tine dar trebuie sa ai rabdare sa nu te arunci si sa astepti sa cun pers respectiva...iti urez bafta si mi-ar placea sa mai stiu despre tine...

Întrebări similare