anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, băieți și fete frumoase, am 16 ani și jumătate din m-am gândit să îmi încep viața sexuală. As dori sa o fac protejat așa că trebuie să mă interesez eu de toate măsurile de protecție, dar mi-e cam rușine să mă duc la farmacie și să cer.
Bună ziua dați-mi și mie un pachet de prezervative Durex
Aveți idee cum să cer astfel încât să nu mă fac de râs?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt atat de multe supermarketuri care au case self acum nu stie nimeni ce cumperi

| Violleta2022 a răspuns:

@ Ana 376

De ce sa-ti fie rusine cand este la fel de simplu si usor, ca atunci cand ceri tampoane?
Cum tu esti fata, ceri PREZERVATIVE pentru FEMEI, ca sunt niste inele vaginale mai mari, care se baga in vagin.

| mihai69 a răspuns:

Iei din supermarket, de pe raft, plătești la casele cu autoservire, nu interacționezi cu nimeni.

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca ti-e rusine sa ceri prezervativ de la farmacie, atunci nu esti pregatit sa iti incepi viata sexuala. E simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine cumperi din supermarket dacă îți e rușine să ceri de la farmacie. La supermarket îl pui pe banda, e scanat și nimeni nu îți zice nimic.

| ClaRa91 a răspuns:

Mergi la Lidl si i-a singur dupa care te autotaxezi la casele fara casier. Dar de ce nu vine ''iubi'' cu ele, Ana?

| Kren a răspuns:

16 ani... De ce vă grăbiți așa tare să faceți sex nu pot să înțeleg. Nu e mare chestie actul în sine, nu e vreo mare realizare.

| MagureanuOlecoOvidiu a răspuns:

Daca te intreaba casiera la ce folosesti prezervativele, spune-i ca le umpli cu apa si le arunci de la balcon, in capul trecatorilor care trec pe trotouar!

Fi desteapta, ce dreaqu...