Eu cunosc ceva, dar nu pot spune fiindca nu e frumos, si nu tine de mine. Si daca am fost informat, inseamna ca acele persoane au avut incredere de mi-au spus, si le-am garantat respectul si tacerea mea.
Dar cu mana pe inima spun ca n-am nici macar un amic pe acest site. Recunosc ca am incercat sa-mi atrag vreo 2-3 prieteni, o prietena chiar f. buna cu relatii in jurnalism aici, unde cunoaste multe vedete in Romania ( in prezent, studiaza in Anglia ) dar a vazut scandal si mi-a spus ca bine ''poate''.
. Adica Not!
In rest, relatiile formate au fost intre timp. Si chiar de unde multe cupluri si iubiti, unde ar fi problema?
Auran, din partea mai anti-anigma poate sa faca crize cat vrea el, tot ce isi doreste este sa fie el bagat in seama si se ia de enigma ptc se pare ca nu reuseste
.
Pai nu vei putea decat in seara asta...ma vei cauta cu siguranta apoi cu salteaua
Ehee Flav sunt si eu curioasa sa vad un pic din viata intima a membrilor TPU...bineinteles cei care vor se ne dezvaluiasca... :-
Hai mai crisule ca suntem o familie...hai cu tupeu! eu stiu ca se petrec aici ''combinatii'' dar nu le stiu
Hai mai nabii crisu...pai ne-ai dat planu peste capat...ai uitat ca am zis ca luam baiatu' care este disponibil pe site sa fim 3? acum ce facem ca a aflat toata lumea despre noi?
Legiuitoarea eu vorbesc serios!
Entiendo mi amorcito :*... da' mai merge si un baiat
stiu ca nu ne face fata... dar macar sa incercam ![]()
stii tu ca sunt fata? mi-ai vazut sexu' si eu nu stiu?
Hai mai albastrel, ai uitat ce a fost intre noi?
Am crezut ca ma iubesti...si ca vom fii mereu impreuna: eu Jose Maria Monte Negro si Banato, iar tu Marimar Guadalupe Rosalinda Milagros Fernandez...ne-am iubit ca in filme, iar tu nu vrei sa recunosti.Sunt profund dezamagita
Albastrel, ti-am zis ca sunt geloasa.Nu accept asa ceva! Tu eres mi mujer, entiendes?
Albastrel, si si...luam un baiat si il ungem cu burritos si tacos ...lick it off!
Ioana909 întreabă: