Eu ti-as sugera sa iti vezi de viata ta. O sa regreti mai tarziu pentru astfel de compromisuri.
Ori călătorești singură (adică el iese de tot din schemă) ori rămâi cu cel ce ți-a dat fascinanta veste că in caz de căsăstorie "banii câștigați ii [veți] pune la comun"
Ete scârț.
E timpul să călătorești singură în cazul ăsta.
Sau mă rog - nu neapărat, dar sigur fără el.
Lasa-l sa zboare!
ala care nu e in stare sa te inteleaga merita sa stea pe dreapta mult si bine!
Tu cu siguranta vei gasi pe cineva.El in schimb va cauta mult si bine pe cineva cel egal din punct de vedere financiar.
Este invidios ca am bani. Stiu cum sa păstrez banii.
Ce înseamnă că - AI BANI?
Pentru unul ca ăsta din poză tu trebuie să ai cam 500.000 de euro avere de la MAMI și TATI să te ia EL de nevastă.
https://portal.republikanews.ro/......olitie.png
Tocmai! Da-i pace.
Mi se pare frustant pentru un barbat sa stea pe banii partenerei.Sa mai ridice si pretentii la banii altuia.
Acum 6 ore | anonim3247 a răspuns (pentru NicoletaSimina):
Ce înseamnă că - AI BANI?
Pentru unul ca ăsta din poză tu trebuie să ai cam 500.000 de euro avere de la MAMI și TATI să te ia EL de nevastă.
https://portal.republikanews.ro/......olitie.png
Anonime,femeia a zis ca are bani adunati! Conteaza cati? Eu nu cred ca poate fi vorba de iubire acolo, daca tipul conditioneza si profita cu nerusinare de situatia ei! Mai are tupeul sa puna si conditii.
Dragă, eu m-am însurat la 28 de ani cu una care câștiga de 7 ori mai mult decât mine.
Acum după 21 de ani nevasta tot de 7 ori câștigă mai mult decât mine.
De concedii sau plimbări în 21 de ani
- ea pleca și lunar în Israel că ducea acte personal acolo și era și sora ei acolo măritată cu un evreu
- ea pleca în Anglia tot cu treabă
- ea pleca în delegații cu afaceri prin țară
- ea a avut și agenție imobiliară și mă suna la muncă și îmi spunea că a făcut 3000 de euro comision la vânzare de apartament
- eu lucram ca un BOU toată ziua pe 3 lei în 2 locuri - la stat și în alt loc în timpul liber
În 21 de ani din banii mei munciți nici măcar țigările nu le cumpăram eu
Absolut TOT e din banii ei - case, mașini, bani pentru creștere copil și acum studii în străinătate
Deci dacă îl IUBEȘTI pe ăla cu care vrei să te măriți eu te sfătuiesc să câștigi cât mai mult și să îl ții și pe el pe banii tăi că doar așa veți fi fericiți.
ATENȚIE - de ziua nevestei EA îmi cumpără mie cadou, NU invers
De ziua mea tot ea îmi cumpără cadou.
Așa e bine să faci și tu cu ăla.
Am uitat să scriu ceva - eu nu sunt român și nevasta era UNICA femeie din vreo 200 de femei care știau o limbă străină scris vorbit când ne-am căsătorit.
Deci cel indecis din 2021 a plecat, ați întemeiat o nouă prietenie cu alt bărbat, dar citind în urmă întrebările dumneavoastră, observ că niciodată nu ați avut noroc în dragoste.
Deci, ținând cont de tradiție, despărțire!
Bani la comun, nu e înseamnă în concepția lui? Cine îi gestionează? El sau împreună? Dacă el, atunci gândiți-vă că deveniți o cerșetoare de bani oricând veți avea nevoie de ceva. Vă interzice călătoriile dacă "el nu își permite"! Păi nu a zis că veniturile sunt la comun?
Chiar că sunt în ceață!
Despărțire și libertate sau sclavie sub umbrela unei căsnicii, depinde ce doriți!
Menționez ca sunt independenta.
Dragi oameni, nu sunt dependentă de el. Este invidios ca am bani. Adevarul este ca stiu cum sa gestionez banii. Sunt o persoana economista.
Eu nu am zis că nu sunteți independentă financiar, eu am zis că el nu va mai accepta această independență financiară în momentul în care a spus că "veniturile sunt la comun și nu vă mai permite să plecați în excursii"! Ce credeți că a vrut să spună altceva, decât că nu veți mai fi independentă financiar?
Niciodată nu voi fi dependentă financiar de el.
Se spune o persoana economă, economistă este o functie un job. Ce varsta ai?
Din moment ce am afacerea mea, ce crezi?