Ti se pare normal sa facă sex cu ea fără preludiu?
Cind o sa te jignesc pe tine, atunci sa faci si tu la fel. Pina una alta tu u esti avocatul nimanui, deci esti complet pe dinafara, mai ai tupeul ala porcesc, de romanca clocita sa spui ca mai caracterizat dupa ce am spus, ce am spus nu a fost la adresa ta, la fel tu nu o cunosti pe cea care a pus intrebarea sa spui ca nu as avea dreptate.
De doctor iti garantez sigur ca ai nevoie, asa ca fa bine si cauta unu, de asta psihiatru, poate o sa fii mult mai bine.
E normal sa uiti lucruri? Daca uiti e ok, dar sa nu vezi macar cui scrii, inseamna c a ai nevoie si de un oftalmolog poate ai nevoie de ochelari sa vezi ce ai scris, cui te-ai adresat etc.asta pentru ca se pare nu prea mai vezi
Cu alte cuvinte nu vine sa ma ia la rost cea care a postat intrebarea, dar vii tu, fa bine si raspunde celui care intreaba, lasa pe c ei care dau raspunsuri, e treaba lor ce raspund.
Sau daca te bagi in discutie fa bine si vorbeste frumos, cam asta e tot.
Normal este doar ceea ce consideră ei, normal.
Of of, nu e vina mea ca am mai răspuns altui utilizator care începea tot cu " r"
Dar ma rog, tu ai nevoie de un doctor dacă te simți atacat de ce am spus + jignești primul o persoana pe care nu o cunoști, în loc sa o ajuți.