| IamJoKeR a întrebat:

Bună seara! Vreau să vă spun ca am rupt legătura cu tipa din întrebarea anterioară pe care mi-a prezentat-o un coleg și prieten foarte bun, ei au fost la același liceu. Am pierdut timp prețios și viața alergând după o fată care ar sta cu mine doar pentru bani și nimic mai mult. I-am luat flori și în secunda următoare le-a aruncat la gunoi, m-a pus să-i cumpăr un iPhone doar ca să se culce cu mine și să iasă cu mine afară și nu mi-a picat bine. În mall la fel intrăm în magazine se aștepta să-i plătesc eu cumpărăturile ținând cont ca era a doua ieșire cu ea afară și zicea ca trebuie să-i fac poftele ca să stea cu mine și să fiu plătitor ca să poată și ea să ofere. Un trandafir și o masă plus cinema nu sunt suficiente, i-am luat buchet le cu 5, și 7 trandafiri și tot degeaba, mă bate la cap cu telefonul ei să-i cumpăr ca altfel nu vad nimic de la ea pe plan sexual. Și am anunțat-o ca s-a terminat totul și să-și vadă de viața ei ca suntem diferiți veniți din lumi diferite, ca nu poate sta cu un "zgârcit "
Am nevoie să ies cu cineva, să mă plimb, sunt supărat și nervos în același timp și mă gândesc ca o ieșire mă poate ajuta. Oare mai sunt fete care sa aprecieze lucrurile mici pe care le fac unii băieți pentru ele, și să nu pățească ca mine? Sau sunt doar pe interes?

Răspuns Câştigător
| Bogdan1o a răspuns:

Mai sunt fete bune. Trebuie sa le cauți în locurile potrivite. Ce ai întâlnit până acum sunt cu... E aiurea că încerci să faci un gest frumos și ea sa arunce floarea la gunoi. Ea ar trebui aruncata acolo...
Sunt multe pe interes. Dar sunt și fete care merita.

| Bogdan1o a răspuns (pentru Bogdan1o):

Un telefon să se culce cu tine? Alea de pe centura sunt mai ieftine ***?

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Oare mai sunt fete care sa aprecieze lucrurile mici...Sau sunt doar pe interes?"

eu cred că te invârți tu in cercuri nepotrivite, d-aia nu intâlnești ce vrei tu

| blueskyclad a răspuns:

E mai greu sa gasesti peste oceanic cautand intr-o balta.