| Loredana96 a întrebat:

Buna sint cu el de 7 luni. Avem 14 ani.Totul merge bine.Este doar o singura problema.Mereu ma imbratiseaza,ma saruta mereu pe obraz, cind imi este frig imi incalzeste manele.E atit de dulce, fara el nu stiu cine as fi.Niciunul din noi inca nu a avut primul sarut.Da stiu e culmea, sintem de 7 luni impreuna si nu ne-am sarutat niciodata pe buze.Stiu ca el o vrea dar nu are curajul, si eu la fel.De multe ori ne privim ambii in ochi, si observ ca el se uita la buzele mele, dar nu o face.Si nici eu nu o pot face nu am curajul.Ma bucur ca el e cu mine impreuna ca cu adevarat ma iubeste si nu imi face avansuri.
Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

E așa relație mai zic și eu... Lasă sărutul să vină cand vrea el, baiatul daca până acum nu te-a sărutat, te-a respectat și nu a vrut să te simți tu prost. Așa relații la 14 ani mai îmi place și mie... Nu vă grăbiți, aveți tot timpul din lume.

| Loredana96 explică (pentru Azµre):

Ma bucur ca macar tu spui asta...prietenele mele spun ca nu e normal asa ceva.Ca trebuia demult sa ne sarutam.Dar el mai mereu spune:Toate la timpul lor, si ca nu vrea graba.(nu ma refer la tema asta, niciodata nu am vorbit despre sarut.)

| Azµre a răspuns (pentru Loredana96):

Lasă așa cum sunt lucrurile acum... totul o să decurgă bine în viitor... și dacă vă înțtelegeți bine, o să și dureze prietenia voastră, și nu se știe în ce frumoasă poveste de dragoste se poate transforma, încă sunteți mici, nu știți cu adevărat ceea ce este dragostea, mai târziu o să înțelegeți. Cel mai bine acum ar fi să fiți sinceri unul cu celălalt să nu vă mințiți și să nu ascultați în gura altora.

| Loredana96 explică (pentru Azµre):

Multumesc mult de sfaturi, o sa tin cont de ele.Chiar as vrea sa straiesc cu el o poveste frumoasa de dragoste.

| TiffanyღBJ a răspuns (pentru Loredana96):

Dupa cum a inceput, ai toate sansele!

15 răspunsuri:
| zuzu a răspuns:

Keep it up!

| LalLyBoOmD a răspuns:

Stii ce cred? Cred ca as vrea sa fiu in locul tau. :X

| Loredana96 explică (pentru LalLyBoOmD):

De ce ai vrea sa fii in locul meu?

| LalLyBoOmD a răspuns (pentru Loredana96):

Pai as vrea sa am un prieten atat de dulce si bun laughing! Esti norocoasa, tine-o tot asa!winking

| hotshotb a răspuns:

Cum sa nu sti cine esti draga mea? Ai 14 ani uitate in buletin laughing

| TiffanyღBJ a răspuns:

Cred ca esti norocoasa ca ai intalnit un astfel de baiat happy

| Loredana96 explică (pentru TiffanyღBJ):

Ma bucur ca macar tu spui asta...prietenele mele spun ca nu e normal asa ceva.Ca trebuia demult sa ne sarutam.Dar el mai mereu spune:Toate la timpul lor, si ca nu vrea graba.

| hotshotb a răspuns (pentru TiffanyღBJ):

Si eu la 14 ani tot la fel eram.Mai timid si cand am avut o prietena imi era de cum o sa reactioneze daca o sarut pe buze.....copilarisme laughing

| crazy14 a răspuns:

Te invidiez! Stiu cum e...dar pana la urma unul dintre voi va prinde curaj si o sa fie totul Ok! Tineti-o tot asa!big hug

| Neverstone a răspuns:

Eu inca nu am o iubita am muschi apdomeni dar nu-mi place nici o fata din clasa nu imi gasesc iubirea aproape toate imi fac ochi dulci mie

| vento14 a răspuns:

Fa-ti curaj si saruta-l dupa o sa va obisnuiti