E așa relație mai zic și eu... Lasă sărutul să vină cand vrea el, baiatul daca până acum nu te-a sărutat, te-a respectat și nu a vrut să te simți tu prost. Așa relații la 14 ani mai îmi place și mie... Nu vă grăbiți, aveți tot timpul din lume.
Ma bucur ca macar tu spui asta...prietenele mele spun ca nu e normal asa ceva.Ca trebuia demult sa ne sarutam.Dar el mai mereu spune:Toate la timpul lor, si ca nu vrea graba.(nu ma refer la tema asta, niciodata nu am vorbit despre sarut.)
Lasă așa cum sunt lucrurile acum... totul o să decurgă bine în viitor... și dacă vă înțtelegeți bine, o să și dureze prietenia voastră, și nu se știe în ce frumoasă poveste de dragoste se poate transforma, încă sunteți mici, nu știți cu adevărat ceea ce este dragostea, mai târziu o să înțelegeți. Cel mai bine acum ar fi să fiți sinceri unul cu celălalt să nu vă mințiți și să nu ascultați în gura altora.
Multumesc mult de sfaturi, o sa tin cont de ele.Chiar as vrea sa straiesc cu el o poveste frumoasa de dragoste.
Dupa cum a inceput, ai toate sansele!
De ce ai vrea sa fii in locul meu?
Pai as vrea sa am un prieten atat de dulce si bun ! Esti norocoasa, tine-o tot asa!
Ma bucur ca macar tu spui asta...prietenele mele spun ca nu e normal asa ceva.Ca trebuia demult sa ne sarutam.Dar el mai mereu spune:Toate la timpul lor, si ca nu vrea graba.
Si eu la 14 ani tot la fel eram.Mai timid si cand am avut o prietena imi era de cum o sa reactioneze daca o sarut pe buze.....copilarisme
Te invidiez! Stiu cum e...dar pana la urma unul dintre voi va prinde curaj si o sa fie totul Ok! Tineti-o tot asa!
Eu inca nu am o iubita am muschi apdomeni dar nu-mi place nici o fata din clasa nu imi gasesc iubirea aproape toate imi fac ochi dulci mie
MihaiAndrei666 întreabă: