Sa inteleg ca aveti 16 ani? La varsta asta poate fi o relatie de prietenie cum de altfel rezulta si din relatarea ta. Daca da, sincer chiar nu conteaza varsta acum!
Daca era diferenta de 3 ani, cceva de genu e naspa. Deci nu-ti fa griji pentru 3 luni, nu inseamna nimic.
3 luni? Diferenta intre mine si prietena mea este de 2 ani spre 3 si tu te plangi de 3 luni? Dupa nume e clar ca mai mult de 16 ani nu ai...deci sunt sigur ca asta e una din multele intrebari puse la misto.
) lol, e luni? si care e problema? nu este mai mic cu ani, sunt 3 luni, gandeste-te.sunt altii mai mici decat partenerii lor cu multi ani si nu au nicio prob.nu te mai lua dupa prieteni.fa ce simti.
Am un prieten care a fugit cu iubita lui de acasa el avand 20 de ani si ia 13 si tu te framanti ca este mai mic cu 3 luni ca tine? serios?
Diferenta intr-e mine si prietena mea este de 2 ani am 21 si ea 19 si nu este nici o problema, si intr-e voi 3 luni )) hai mai termina nu te lua dupa ei este o prostie, cati ani ai? poate prietenii aia ai tai sunt copii de 13-15 ani
Pai in cazul meu el e mai mic ca mine...
Chiar nu conteaza daca el e mai mic, te iubeste si tu il iubesti...asta e tot ce conteaza!
Nu e diferenta mare intre voi doi. Sunt doar 3 luni. Am vazut multe relatii in care fata este mai mare decat baiatul si in unele diferenta dintre cei doi se numara in ani. Deci daca il iubesti si vrei sa fi cu el, lasa invidiosii si rautaciosii si fi cu el. Mai tarziu s-ar putea sa iti para rau. Puteti sa aveti o perioada in care sa fiti impreuna in secret ca sa nu va vada cei care comenteaza.