| Loredana96 a întrebat:

Buna,sint cu el de 7 luni, si il iubesc.Mereu ma saruta pe obraz si ma cuprinde.Glumeste cu mine, e atit de hazliu.Este doar o mica problema care ma framinta citeodata:ca e mai mic ca mine cu 3 luni.La inaltime e mai mai mare ca mine, dar la ani.Citeodata unii din prietenii mei imi spun ca e mai mic ca mine si chestii de genul asta.E mai mic dar este atit de dragut, si bun.Ma respecta...si intr-o zi mi-a spus: Da-mi un pup ca te bat. Iar eu am spus:Serios? Iar el a spus:Normal ca nu,eu niciodata nu voi indrazni sa te bat,eu doar te iubesc :X. Si eu l-am sarutat pe obraz.
Nu ne-am sarutat inca niciodata pe buze,de multe ori ne unul la altul in ochi, apoi el se uita la buzele mele dar nu o face.Ma saruta pe obraz.
Dar virsta asta...nustiu ce sa fac.
Voi ce credeti?

11 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Sa inteleg ca aveti 16 ani? La varsta asta poate fi o relatie de prietenie cum de altfel rezulta si din relatarea ta. Daca da, sincer chiar nu conteaza varsta acum!

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

7 luni fara sarutat? Ce naiba relatie mai e si asta?straight face

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Daca era diferenta de 3 ani, cceva de genu e naspa. Deci nu-ti fa griji pentru 3 luni, nu inseamna nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diferenta de 3 luni? laughing glumesti?
sunt cupluri cu diferente de 5 - 10 ani, si tu te agiti pentru 3 luni?
Si "prietenii" aia care iti zic ca e mai mic au o problema cu capul

| Danutul22 a răspuns:

3 luni? Diferenta intre mine si prietena mea este de 2 ani spre 3 si tu te plangi de 3 luni? Dupa nume e clar ca mai mult de 16 ani nu ai...deci sunt sigur ca asta e una din multele intrebari puse la misto.

| anonima3389 a răspuns:

rolling on the floor) lol, e luni? si care e problema? nu este mai mic cu ani, sunt 3 luni, gandeste-te.sunt altii mai mici decat partenerii lor cu multi ani si nu au nicio prob.nu te mai lua dupa prieteni.fa ce simti.

| Thuglife02 a răspuns:

Am un prieten care a fugit cu iubita lui de acasa el avand 20 de ani si ia 13 si tu te framanti ca este mai mic cu 3 luni ca tine? serios?

| ihategipsy a răspuns:

Diferenta intr-e mine si prietena mea este de 2 ani am 21 si ea 19 si nu este nici o problema, si intr-e voi 3 luni rolling on the floor)) hai mai termina nu te lua dupa ei este o prostie, cati ani ai? poate prietenii aia ai tai sunt copii de 13-15 ani

| Loredana96 explică (pentru ihategipsy):

Pai in cazul meu el e mai mic ca mine...

| DimaAna a răspuns (pentru Loredana96):

Chiar nu conteaza daca el e mai mic, te iubeste si tu il iubesti...asta e tot ce conteaza!

| DWRobin a răspuns:

Nu e diferenta mare intre voi doi. Sunt doar 3 luni. Am vazut multe relatii in care fata este mai mare decat baiatul si in unele diferenta dintre cei doi se numara in ani. Deci daca il iubesti si vrei sa fi cu el, lasa invidiosii si rautaciosii si fi cu el. Mai tarziu s-ar putea sa iti para rau. Puteti sa aveti o perioada in care sa fiti impreuna in secret ca sa nu va vada cei care comenteaza.